Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu provjerili cjenik

Šokirao ih račun za dvije kave uz koje nisu dobili ni čašu vode: 'Nečijoj bahatosti nema kraja'

Foto: Pixsell/Facebook
1/3
11.08.2020.
u 13:24

Račun od 46 kuna izdan je u jednom ugostiteljskom objektu u Korčuli

Facebook stranica "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" objavila je u nedjelju fotografiju računa na kojemu se vidi da su dvije kave s mlijekom plaćene 46 kuna. Uz objavu je napisana napomena kako nije riječ o kafiću u Dubrovniku. 

Dalmatinski portal doznao je da je račun izdan u jednom ugostiteljskom objektu u Korčuli. Iako je Korčula već poznata kao ne baš jeftina destinacija, račun za dvije kave iznenadio je goste koji tamo svake godine ljetuju. 

"Dok neki čine sve kako bi od sezone spasili što se spasiti da, nečijoj bahatosti po pitanju dizanja cijena nema kraja pa ćete tako u jednom, za mene, sasvim običnom kafiću u Korčuli za dvije kave s mlijekom izdvojiti 46 kuna. Cijena kao na Stradunu, a lokacija i stupanj elitnosti sasvim običan. Šok bi se možda lakše podnio uz onu standardnu čašu vode koja se posluži uz kavu, ali ovog puta nije je bilo", požalio gost lokala. 

Cjenik nije pogledao prije narudžbe, a ovakve cijene zasigurno su formirane imajući u vidu stranog, a ne domaćeg gosta.

Novinari Dalmatinskog portala nazvali su lokal koji je izdao račun. Javila im se žena na recepciji koja ne vlada baš najbolje hrvatskim. Pokušali su objasniti da su gosti šokirani računom za kavu. 

"Pođite u Dubrovnik, tamo ćete je platiti 50 kuna", kazala im je.

Ključne riječi

Komentara 136

DU
Deleted user
15:22 11.08.2020.

Paaa cijena je u redu ak usporedim sa onom u münchenskim pekarnicama. 2,60 - 3,00 € u papirnatu čašu i piješ na ulici...

IL
ilki
15:15 11.08.2020.

Tko voli nek' izvoli. Na benzinskoj postaji u Salzburgu kava 4,20€, da je bar iz pravog automata nego vodena u papirnoj čaši a o okruženju da ne govorim. U odnosu na Korčulu kao da uspoređuješ Okučane sa Monte Carlom. Alii neće Austrijanac to pisati, nama je u krvi ovakve članke pisati i rasprave poticati

Avatar zong
zong
14:19 11.08.2020.

Zašto sakrivate ime lokala?! Treba obznaniti i e lokala da ljudi mogu te bezobraznike i lopine zaobilaziti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije