Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
36 1°C
  • gragakarlovac:

    maloljetnici silovali djevojčicu, ima 15 godina. Nije prošlo niti godinu dana od kada je onaj monstruma iz Zagreba, star 17 godina, sa 150 uboda zaklao drugog maloljetnika. kakvo je ovo društvo?

  • Agricola:

    Jak vam je izvor iz istrage koji kaže da se slike djele od jutros a ja ih vidio još prekjučer. Naravno, neću reći o kome je riječ jer je to kazneno djelo, ali ću svakako reći da niti jedan nije ... prikaži još!dan nije iz Zadra, pa bi bilo dobro da prestanete olajavati naš grad i prikazivati ga gradom slučajem, a sve samo zato jer komunisti ovdje na izborima nikad nisu i nikad neće pobjediti. Pokušajte malo promjeniti priču pa napravite grad slučaj od Rijeke, jer samo u Rijeci i Tuzli komunisti su na vlasti još od 1945. godine.

  • larala:

    da, treba istražiti i kazniti osobu koja je dopustila da javnost sazna kako je u ovoj zemlji za silovanje kriva žrtva a, ne nasilnici, mamini i tatini sinčići . stvarno je strahota da se sazna ime tih silovatelja koji su ... prikaži još! toj djevojčici uništili život jer ipak su oni krasni dečki vjerojatno iz uglednih obitelji koji ne bi ni mrava zgazili u očima svojim divnih roditelja, njihov ugled ne smije biti ukaljan.

Još iz rubrike Vijesti

BIJEG IZ 'AKVARIJA'

VIDEO Ubio sestru kako bi 'istjerao demone' pa pokušao pobjeći iz sudnice

Emmanuel Macron, francuski predsjednik
Francuska

I Macron se uplašio ulice

Čile: Moguće da su pronađeni ostaci nestalog zrakoplova
Čile

Pronađeni ostaci nestalog zrakoplova? Mali izgledi za pronalaženje preživjelih