Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zbog odjeće'

Šokantna reakcija: Što se dogodi kad plavuša prošeće kampusom u Egiptu

Plavuša u Egiptu
Foto: Youtube
1/2
25.03.2014.
u 22:03

Dekan sveučilišta ocijenio je kako je do incidenta došlo zbog odjeće u kojoj je bila djevojka, no naglasio je kako to ne opravdava ono što se dogodilo.

Studenti sveučilišta u Kairu navodno su pokušali skinuti djevojku plave kose koja je prošla kroz kampus. Nepoznata djevojka bila je odjevena u ružičastu majicu i uske crne traperice, a kada ju je muški dio kampusa zamijetio, svi su počeli trčati za njom.

Muškarci, među kojima je bilo i studenata prava, počeli su zviždati i rugati se djevojci dok je ona pokušavala pobjeći od njih, piše Daily Mail. Neki tvrde da su djevojku pokušali i skinuti. Gaber Nassar, dekan sveučilišta, rekao je kako je do tog događaja došlo zbog djevojčine odjevne kombinacije, koju je nazvao "pomalo nekonvencionalnom", no dodao je kako ne opravdava incident.

"Djevojka je ušla u dvorište sveučilišta noseći islamsku haljinu i onda ju je skinula i ostala u toj odjeći koja je prouzročila incident", izjavio je Nassar za lokalnu televiziju. Dodao je kako zaštitari sveučilišta tjeraju iz kampusa one koji nisu prikladno odjeveni.

"Pogreška studentice ne opravdava ono što su drugi studenti učinili", rekao je.

Većina studentica sa sveučilišta u Kairu nosi traperice i majice i mnoge od njih nose tradicionalne islamske marame na glavi, kao i većina žena u Egiptu.

>> Šokantno ponašanje učenika u Čačku: Muče profesore, skidaju se goli...

Komentara 51

Avatar Lutkica
Lutkica
22:50 25.03.2014.

dekan sveučilišta laže, te jadnike najviše uzbuđuje ženska kosa, zato je njihove žene moraju pokrivati

Avatar naroz
naroz
22:11 25.03.2014.

sta ce bjeda ali kada dodu na zapad svi idi u mjesta gdje zene plesu gole

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:23 25.03.2014.

Unormale se jedino kad su kruha gladni....malo dresure i to je to.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije