Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turnerov sindrom

Šokantna dijagnoza: Na liječničkom pregledu otkrio da je žena!

operacija
Davor Puklavec/Pixsell
05.06.2013.
u 13:32

Zbog Turnerova sindroma nema testisa, pati od urinarne inkontinencije, a prestao je rasti sa 10 godina pa je visok samo 1,37 metara.

Šokantan je bio posjet liječniku zbog nadutosti jednom 66-godišnjaku iz Hong Konga. Naime, otkrivši da ima veliku cistu na jajniku otkrio je i da je on zapravo žena.

Tomu je tako jer zbog Turnerova sindroma nema testisa, pati od urinarne inkontinencije, a prestao je rasti sa 10 godina pa je visok samo 1,37 metara, piše Huffington Post.

Inače, taj sindrom pogađa jednu od 2500 do 3000 ženskih beba prilikom čega djevojčica ima samo jedan X kromosom, a drugog nema ili je bitno izmijenjen

Nesretni 66-godišnjak pati i od abnormalnog lučenja muških hormona zbog kojih je imao bradu i 'mikropenis' uzrokovanih adrenalinskom hipertenzijom.

Nakon iznenađujućeg saznanja, porijeklom Vijetnamac, odlučio je da će i dalje živjeti kao muškarac, a možda će se podvrgnuti i terapijama testosterona.

>>Bivši pripadnik tima koji je ubio bin Ladena promijenio spol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije