Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVJELI ZAJEDNO

Šokantan zločin u Sloveniji: Odrubio glave bratu i baki

ljubljana
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
22.03.2017.
u 13:41

Tijela su pronađena u različitim prostorijama, a motiv ubojstva zasad nije poznat

Marko Abram (35) iz sela Štanjel u Sloveniji ubio je brata i baku, a prema neslužbenim podacima odrubio im je glave sjekirom.

Kako prenosi Slovenski dnevnik, Abram je jučer obavijestio policiju o ubojstvima te se predao i nalazi se u pritvoru.

Abram je sa svojim žrtvama, 31-godišnjim bratom i 80-godišnjim bakom, živio pod istim krovom, a baka je braći bila "zamjenska" majka.

Tijela su pronađena u različitim prostorijama, a motiv ubojstva zasad nije poznat. Policija je pretraživala imanje u nadi da će pronaći oružje kojim je počinjen zločin.

>> Strava u BiH: Pomahnitali muškarac ubio tri osobe

>> Potvrđena optužnica protiv ubojice Macolina brata

Komentara 4

VL
vlada1
14:32 22.03.2017.

Sigurno neki rodak Metoda Trobeca.

JO
jokono
14:26 22.03.2017.

Ne vjerujem vise u te strasne zlocine sve na isti kalup. Vjerujem da je tehnologija toliko napredovala da se moze programirati ljude i manipulirati njima preko mikrocipova. Mikrocipovi u nanotehnologiji su toliko sicusni da ti ih moze svatko podvaliti na sve moguce nacine i postajes prakticki jedna vrsta robota. Mozda nije bas ovo slucaj, ali vjerujem da je moguce. A mozda i eksperimentiraju na obicnom puku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije