Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSIHILOŠKI TEST Mariju Gazi u Centru socijalne pitali želi li biti novinar

Socijalna skrb maltretira sve više

16.01.2008.
u 17:04

- Što vrijeme dalje prolazi, ja sve manje vjerujem da će se moj nećak vratiti kući! - rekla nam je gđa Marija Gazi, nakon što je jučer u Centru za socijalnu skrb obavila psihološki test potreban radi udomljavanja svog nećaka S. G.

Iako je do sada ispunila sve uvjete potrebne za udomiteljstvo malodobnog nećaka, gđa Gazi je od početka ovog tjedna izložena, kako kaže, i novom psihičkom maltretiranju. - U ponedjeljak sam čak nekoliko sati iznosila svoj životopis, a jučer sam morala odgovarati na još 400 pitanja. Ne bih bila toliko uzrujana da pitanja nisu bila potpuno besmislena i nepotrebna za ovo udomiteljstvo, a pitanja o seksu mi je i neugodno iznositi u javnost.

Kada sam došla u Centar, gosp. Igor Rajevac, inače skrbnik mog nećaka, odmah mi je rekao da se prestanem slikati po novinama jer da to šteti mom nećaku. A ja vas pitam, kome da se obratim osim medijima, nakon svega što proživljavamo i nakon svih institucija kojima sam se uzaludno obraćala?

Taj isti gosp. Rajevac, nakon što su putem Večernjakove humanitarne akcije prikupljena sredstva za uređenje mog doma, što je bio jedan od uvjeta za udomiteljstvo, rekao je da ta sredstva pripadaju isključivo mom nećaku i da nisam smjela s njima uređivati dom - šokirana je gđa Gazi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije