Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čakovec

Snoopy je 2016. nestao, pronađen je u romskom naselju u Međimurju

Foto: Privatni album
1/2
14.11.2018.
u 19:18

Prepoznajete li Snoopyja, ili poznajete obitelj iz Varaždina koja ga je udomila, javite se na 099/48-00-640

Ime mu je Snoopy, zvali su ga i Hector, ima i čip, no ne zna se kako je iz Varaždina dospio u jedno od romskih naselja u Međimurju.

Snoopy je još jedan pas koji je u čakovečki azil stigao u programu kastracije pasa iz romskih naselja. U kakvom je stanju dovoljno govori fotografija, a kad je početkom 2016. došetao u jedno zagrebačko dvorište, otkud počinje njegova priča, bio je pas koji je plijenio poglede. Samo nekoliko mjeseci kasnije prijavljeno je da je nestao, i to nakon što je pronašao novi dom kod jedne obitelji u Varaždinu. Tijekom dvije godine nije cijepljen, barem za to ne postoje službeni podaci, a uz to je i potpuno zanemaren. Unatoč svemu, posjednik u čijem je dvorištu u romskom naselju pronađen traži da mu se pas nakon kastracije vrati.

Foto: Privatni album/MailOnline

Volonteri pokušavaju pronaći udomitelje kojima je nestao, no osim podatka da žive u Varaždinu znaju jedino da su, kad su udomili Snoopyja, imali troje male djece i četiri kujice. Ako imate bilo kakve informacije o vlasnicima, ili prepoznajete psa, javite se na 099/48-00-640.


 
Ključne riječi

Komentara 7

MU
Muncimir
20:47 14.11.2018.

Lako za psa. Šta vi mislite koje se još nestale stvari mogu naći kod roma?!

UJ
ujo41
19:37 14.11.2018.

Bog me ubio blesavog ako ja ovaj članak razumijem

LO
lojtra2
21:00 14.11.2018.

Kad je već majstor za kastriranje u romskom naselju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije