Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno iskreno

Snimka mlade Zagrepčanke hit na internetu: Zaposlila bih se kod svoga Bandića

Foto: Screenshot
13.08.2019.
u 09:45

Novinarka N1 televizije razgovarala je na zagrebačkom trgu s mladom djevojkom o politici, a povod je bio Međunarodni dan mladih

U povodu Međunarodnog dana mladih, novinarka N1 televizije razgovarala je s mladima na Trgu bana Jelačića u Zagrebu gdje joj je posebnu pozornost privukla jedna crnokosa djevojka.

Razgovarale su o tome zašto mladi danas nisu toliko involvirani u politiku.

– Politika je lopovluk, država je prelijepa i pokradena. To je veliki problem današnjice – kazala je djevojka  te je otkrila da studira javnu upravu i da se što više želi obrazovati.

– Zaposlila bih se u državnoj firmi, kod svoga Bandića – ispalila je djevojka, a na pitanje novinarke zašto bi u državnu tvrtku ako smatra da je politika kriminal, odgovara:

– Ja Bandića stvarno uvažavam kao osobu, mislim da je pridonio gradu dosta. Nema čovjeka koji nije barem nešto pokrao u državi, ali smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu tako da bih se htjela kod njega nekako zaposliti danas-sutra kad završim fakultet – rekla je.

Na pitanje kome bi dala svoj glas na predsjedničkim izborima, odgovorila je: – Kolindi. Ja sam na strani žena.

Komentara 34

DU
Deleted user
10:58 13.08.2019.

standardna cajkuša, po govoru, izgledu i razmišljanju

Avatar tituš
tituš
10:22 13.08.2019.

Ova ne će dugo studirati i već je predodređena za javnu (kuću) funkciju ..

IG
Igi125
11:12 13.08.2019.

Mlada dama je dovoljno obrazovana da zna kako je gradonacelnik krao ali i drugima dao sto bi po njenom nacinu razmisljanja trebalo biti u redu. Inace zaposljava se kod sefa jer Bandica svi oslovljavaju sa sefe a i dobro je poznato da gradonacelnik zaposljava samo sposobne tako da ova djevojka ima velike sanse prikopcati se na gradski proracun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije