Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠIRILA SE INTERNETOM

Snimka iz kamiona zgrozila mnoge: Tko mu je dopustio da sjedne za volan?

Foto: Screenshot
11.09.2020.
u 09:35

Video je nastao na cesti u blizini Dungannona u Sjevernoj Irskoj, a u njemu se vidi kako dječak sjedi za vozačevu mjestu i upravlja kamionom.

Policija iz Sjeverne Irske istražuje video koji je objavljen na Snapchatu, a na kojemu dječak vozi kamion po prometnoj cesti.

Video je nastao na cesti M1 u blizini Dungannona, a u njemu se vidi kako dječak sjedi za vozačevu mjestu i upravlja kamionom.

Dječak je toliko malen da mora sjediti na rubu sjedala te jedva vidi preko volana.

Snimku je netko prijavio policiji nakon što se počela širiti društvenim mrežama. Policija je izvijestila kako rade izvide i pokušavaju utvrditi vlasnika kamiona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije