Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabrost ili glupost?

Snimio nevjerojatnu scenu na autocesti: Pogledajte što je vukao kamion

kamion
Foto: Screenshot
1/2
06.03.2019.
u 23:02

Kamion je vozio brzinom od 80 kilometara na sat u srednjem traku, no to nije spriječilo neustrašivog invalida da se besplatno provoza

Nevjerojatnu scenu snimio je na autocesti u blizini Pretorije u Južnoafričkoj Republici jedan vozač, a njegova snimka odmah je postala hit na društvenim mrežama.

Naime, ispred njega je vozio kamion, no ono što nije mogao ne primijetiti bio je muškarac u invalidskim kolicima koji se držao za prikolicu kamiona i tako se vozio po prometnici.

Kamion je vozio brzinom od 80 kilometara na sat u srednjem traku, no to nije spriječilo neustrašivog invalida da se besplatno provoza.

– Sad znamo kako je završio u kolicima – jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama, a oglasila se i Južnoafrička korporacija za upravljanje cestovnim prometom koja je osudila muškarca.

– U državi u kojoj izgubimo 14.000 ljudi godišnje u prometnim nesrećama, ovo je potpuno neprihvatljivo. To je vrlo opasno ponašanje – priopćili su.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
11:34 07.03.2019.

...hajde pustite čovjeka, ovo mu je vjerojatno najveće uzbuđenje u životu trenutno. Nije mu lako. A i kamion nije vozio 80 na sat da ga jebeš, svi ga prestižu jer sporo vozi. :-)

BO
Bojans
23:50 06.03.2019.

Invalid je s nogama ali i glavom.

ZV
Zvjerko
08:53 07.03.2019.

"Pogledajte što je vukao kamion"?!?!?!? Tko dade ovom "novinaru" diplomu? I dijete u osnovnoj školi bi bolje sastavilo rečenicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije