Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIZIČKI OBRAČUN

Snimili sukob telefonom: 20-godišnji Britanac teško ozlijedio 46-godišnjeg Vukovarca

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
26.08.2019.
u 10:32

Prema neslužbenim informacijama cijeli sukob je sniman telefonom te su ga prijatelji 20-godišnjaka nakon fizičkog obračuna objavili i na društvenim mrežama.

Tijekom proteklog vikenda 46-godišnjak iz Vukovara je poslije fizičkog sukoba zadobio teške tjelesne ozljede.

Prema navodima policije u subotu, oko 2,45 sati, izbio je prvo verbalni, a potom i fizički sukob između 20-godišnjeg državljanina Velike Britanije te dvojice 46-godišnjaka iz Vukovara.           

Kriminalističkim istraživanjem događaja utvrđeno je kako su dvojica 46-godišaka verbalno napala 20-godišnjaka, a potom je došlo i do fizičkog sukoba u kojem je 20-godišnjak teže ozlijedio jednog od 46-godišnjaka.

20-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, dok je protiv dvojice 46-godišnjaka podnesena prekršajna prijava sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira. Prema neslužbenim informacijama cijeli sukob je sniman telefonom te su ga prijatelji 20-godišnjaka nakon fizičkog obračuna objavili i na društvenim mrežama. 

Komentara 1

FI
fiberglas
10:05 27.08.2019.

Tko? Gdje? Kada? Novinar?! Sto ne napises, dva pripadnika romske nacionalnosti iz Vukovara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije