Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni kamerom

Snimala razgovor sa stanodavcem: Stanarina je besplatna, ali zauzvrat očekujem ovo...

stanodavci
Foto: Screenshot
1/2
12.09.2018.
u 17:42

Reporterka Rachel Stonehouse sastala se s dvojicom muškaraca koji iznajmljuju stanove, no njihove ponude bile su i više nego nemoralne

Kamere BBC-ja uhvatile su stanodavce koji umjesto stanarine od žena traže seksualne usluge. Ovo nije prvi put da su takvi slučajevi zabilježeni u Velikoj Britaniji. Reporterka Rachel Stonehouse sastala se s dvojicom muškaraca koji iznajmljuju stanove.

No, umjesto novca, jasno su joj dali do znanja što očekuju od nje.

– Soba, stanarina, svi računi bit će plaćeni. Dobivat ćeš i tjedni džeparac. No, zauzvrat ćeš trebati spavati sa mnom jednom tjedno – otvoreno joj je rekao muškarac po imenu Mike koji iznajmljuje sobu na popularnoj stranici za oglašavanje Craigslist.

Soba koju iznajmljuje nalazi se u engleskom Bristolu.

No, nakon što mu je novinarka otkrila kako ga je snimala, muškarac je kazao da se samo pretvarao jer i sam radi istraživanje o iskorištavanju žena u Ujedinjenom Kraljevstvu, piše Metro.

Drugi stanodavac, muškarac u 60-ima po imenu Tom rekao je reporterki da će dobiti besplatnu stanarinu, električnu energiju, plin, WiFI ako se useli u njegov stan.

Kada ga je upitala očekuje li od nje seks, odgovorio joj je:

– Sad mi je neugodno. Radi što želiš, a ako želiš voditi ljubav, vodi ljubav. Uzmi si tjedan-dva ako nisi odmah spremna. No, na kraju dana, da, seks je potreban.

Jedna žena iz Bristola ispričala je pak kako ju je jedan muškarac tražio grupni seks u zamjenu za plaćanje stanarine.

– Svaki s kojim sam razgovarala činio mi se pomalo opasan. Jedan je očekivao da spavam s njim, ali i da imam grupni seks s nekoliko njegovih prijatelja – rekla je ona.

Imate li vi sličnih iskustava s našim stanodavcima? Jeste li ikada dobili ovakvu ili sličnu ponudu? Vaša iskustva nam šaljite na javi@vecernji.net.

Komentara 38

ST
stefj
18:50 12.09.2018.

Ajd sad, nije uvijek sve tako. Jedan moj djelatnik "plaćao" je druženjem svoju sobu ovdje u Zagrebu. Kada bi donio ispečene kolače na posao, znali smo da je bakica bila sretna...

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:58 12.09.2018.

Zašto se čudite? Upitajte se samo koliko je fakulteta završeno na ovaj način u Republici Hrvatskoj.

DU
Deleted user
21:49 12.09.2018.

Kao i sve u životu, neke su ostale zgrožene i uvrijeđene, a neke presretne,takav je svijet boja i lakova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije