Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDILA U DALMACIJI

Snijeg zabijelio otoke, pogledajte rijetke prizore s Korčule

Foto: Rene Bajić
1/12
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.02.2021.
u 09:51

Snijega ima na Braču, Hvaru, Visu, Šolti, kao i u Zagori, te od jutros pada i u Dugopolju

Baš kako su meteorolozi i najavili, u subotu su se na južnom Jadranu temperature spustile ispod nule, a oko Splita, u Zagori i na otocima pada slabi snijeg. Kako se doznaje od meteorologa, na Mosoru pada snijeg, a ima ga i na otocima: Braču, Hvaru, Visu, Šolti, kao i u Zagori, te od jutros pada i u Dugopolju.

U Zagori je nekoliko stupnjeva hladnije nego na otocima i uz more gdje su se temperature spustile ispod nule i kreću se do - 2. Rano ujutro je puhala bura, kasnije sa smanjenom snagom. U Splitu je oblačno, a oko 9 sati je temperatura bila -1 stupanj, a osjet hladnoće -8. Maksimalna temperatura u Splitu danas bi trebala biti tri stupnja i to oko podneva.

Čitatelji nam šalju fotografije i snimke snijegom prekrivene Korčule.

>> VIDEO Snijeg na Korčuli (Rene Bajić)

>> VIDEO Snijeg u općini Blato na Korčuli (Jurica Ćurković)

>> FOTO Snijeg na Hvaru

Hvar 13.02.2021. ⛷❄️⛄️

Objavljuje VrijemePetak, 12. veljače 2021.

Sutra se očekuje nešto sunčanije vrijeme, te više temperature do maksimalnih 5 stupnjeva. I dalje će puhati bura, prognozirali su u Državnom hidrometeorološkom zavodu (DHMZ).

Od Danijele Ivanović iz Jadrolinije se doznaje da u splitskom okružju sve ide prema plovidbenom redu. Jutros je katamaran na liniji Jesla-Bol-Split isplovio bez uplova u luku Bol.

Upozorenja DHMZ-a

Državni hidrometeorološki zavod izdao je crveno upozorenje za područja riječke regije, Kvarnera, Sjeverne Dalmacije i Velebitskog kanala zbog olujnog vjetra. Za srednju i južnu Dalmaciju na snazi je narančasto upozorenje.

Ključne riječi

Komentara 9

AU
austrougarskigeneral
10:37 13.02.2021.

hladno je i snijeg pada, prava zima i ovdje na jugu.

MO
montello
17:49 13.02.2021.

zadnjih par zima je bilo pretoplo tako da je ovo bas hladno

Avatar EtTore
EtTore
14:42 13.02.2021.

To pocela Sezona! Biti ce dobra i ovoga lita!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije