Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pala temperatura

Snijeg pada u Dalmaciji: Zabijelila se i Vidova gora na Braču

snijeg
Ivo Cagalj/PIXSELL, ilustracija
26.03.2019.
u 10:48

Danas će puhati umjeren i jak sjeveroistočni i sjeverni vjetar, a na Jadranu jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima

Na vrhu Brača, Vidovoj gori, trenutno pada snijeg. To je rezultat brzog dolaska hladne fronte nad naša područja kada je temperatura na nekim mjestima pala za više od deset stupnjava, javlja Dalmacija Danas. Snježna granica se spustila do 600 metara nadmorske visine, a temperature su negdje oko ništice.

Snijeg pada u planinama i gorju dalmatinske Zagore te ponekim planinama i brdima uz more iznad 600-800mnv.

Danas će biti djelomice sunčano. Oblačnije će se zadržavati u gorju i osobito u Dalmaciji gdje će povremeno padati kiša, a ponegdje će biti i pljuskova s grmljavinom, osobito na jugu. Puhat će umjeren i jak sjeveroistočni i sjeverni vjetar, a na Jadranu jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura između 6 i 12, na Jadranu od 10 do 15 °C, javlja DHMZ.

Video: Bizarna nesreća u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije