Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuča i bujice

Snažno nevrijeme u Dalmatinskoj zagori. Temperatura u Sinju u pola sata pala 14 stupnjeva

nevrijeme
Foto: Dalmacija Danas/Screenshot
12.08.2020.
u 16:28

Nevrijeme je zahvatilo i okolicu Muća. Automobili su morali stati uslijed jakog nevremena s tučom, snažnim udarima vjetra i obilnim oborinama.

Izraženo grmljavinsko nevrijeme u srijedu poslijepodne zahvatilo je dijelove Dalmatinske zagore. Nevrijeme je najjače pogodilo Cetinsku krajinu, ali i područje prema zaleđu Kozjaka.

Prema podacima mreže postaja Pljusak.com, od 13 do 16 sati u Sinju su pale čak 32 litre kiše po kvadratnom metru. Na cestama su nastale bujice. Temperatura zraka se spustila s 33 na samo 19°C i to u samo pola sata, javlja Dalmacija Danas.

Nevrijeme je zahvatilo i okolicu Muća. Kako se može vidjeti na snimci koju je poslao čitatelj za Dalmacija Danas, automobili su morali stati uslijed jakog nevremena s tučom, snažnim udarima vjetra i obilnim oborinama.

U Dugopolju je također bilo obilnih pljuskova s kojima je do sada palo 11 litara kiše po kvadratnom metru.  Nešto prije 16 sati novo nevrijeme se razvilo u zaleđu Kozjaka.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:18 12.08.2020.

Iduci put molim naslov "Nevrijeme iz pakla bacio Zagoru u sok". Mozda je normalno da s neverom temperatura padne?

ĆA
ĆanotaKrljo
21:23 12.08.2020.

E neka se malo saperu i ovi što nemogu na more! Ima BOGA!!!

BL
bluescreen
17:45 12.08.2020.

Što kaže Bulj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije