Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVLJENO POGORŠANJE

Snažno nevrijeme pogodilo Karlovačku županiju: Padala tuča veličine oraha, dijelovi ostali bez struje

Foto: Radio Mrežnica
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.06.2022.
u 21:06

Tuča veličine oraha pogodila je i područje Netretića uz samu granicu sa Slovenijom, a padala je i na području Duge Rese

Dijelove Karlovačke županije ovoga je poslijepodneva zahvatila jaka kiša popraćena olujnim vjetrom, a na dijelovima županije je padala i tuča veličine oraha. 

Nevrijeme je isprva krenulo na područu Ozlja, a na ribičkom i žakanjskom području padala je tuča, prenosi Radio Mrežnica. 

Tuča veličine oraha pogodila je i područje Netretića uz samu granicu sa Slovenijom, a padala je i na području Duge Rese. 

Zbog veće količine kiše mjestimično je došlo i do bujičnih poplava, a dijelovi oko Duge Rese kod Karlovca ostali su i bez struje. 

Ravnateljstvo civilne zaštite RH objavilo je večeras da je oko 19 sati jače grmljavinsko nevrijeme s pojačanim vjetrom i obilnom kišom zahvatilo i šire karlovačko područje.

Županijski centar 112 Karlovac zaprimio je nekoliko dojava o srušenim stablima na prometnice. Za sada nije bilo dojava o štetama, navelo je Ravnateljstvo civilne zaštite na Twitteru.

Podsjetimo, ranije je izdano žuto upozorenje za osječku, zagrebačku i karlovačku regiju zbog mjestimice mogućih izraženih pljuskova s grmljavinom. Nevrijeme je najprije krenulo na području Austrije i Slovenije gdje je također padala tuča, nakon čega je krenulo prema Hrvatskoj. 

>> VIDEO Stanovnici Neuma ogorčeni: 'Turisti na plaži koriste šampone, to je katastrofa! Ubijaju nam more'

Komentara 4

MI
Mislav28
20:38 21.06.2022.

Da ste ispalili raketu u oblak ne bi bilo tuče, ovako je vladi jeftinije plačat štetu.

LA
lajh1985
03:08 22.06.2022.

Kakvi su to orasi da ih 20 na dlan stane? To neki japanski

NE
nešperlin
02:57 22.06.2022.

A zvonjava? Nisu zvonili ovaj put?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije