Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna pljačka

VIDEO Pogledajte snimku eksplozije bankomata u Karlovcu

Eksplozija bankomata
Foto: Screenshot Facebook
1/5
30.03.2018.
u 15:28

Nepoznati lopovi minirali su bankomat u izlogu trgovine Feroterm te ga znatno oštetili kako bi došli do novca koji se nalazio u njemu.

Snažna eksplozija probudila je jutros oko 2.30 sati stanovnike karlovačke gradske četvrti Dubovac. Nepoznati lopovi minirali su bankomat u izlogu trgovine Feroterm te ga znatno oštetili kako bi došli do novca koji se nalazio u njemu, piše KAportal.

Tvrtka CDS Bond objavila je snimku pljačke, na kojoj se između ostalog može vidjeti i eksplozija (na oko 5.30 minuta):

Na snimci se vidi kako lopovi dolaze u karavanskom VW Golfu, iz kojeg prvo izlazi jedna, pa i druga osoba, koje "obrađuju" bankomat, a nakon eksplozije ulaze u prostoriju pored njega i iznose plijen.

Policija je izvijestila da nema ozlijeđenih osoba, a gotovo cijeli bankomat Karlovačke banke je ukraden.

Bankomat Erste banke, koji je bio pokraj njega, ostao je netaknut.

Eksplozija bankomata
1/8

Komentara 18

MA
marli
16:20 30.03.2018.

Tko god je postavio kameru ovakve rezoluzije i na takvoj poziciji treba upoznat sa full hd i 4K sigurnosnim kamerama i da na ovoj poziciji ne možeš snimiti ni slona ako stavi kapuljaču !

VO
vorda400
09:09 30.03.2018.

Znaju da je Erste u kurcu pa njihov bankomat nisu dirali

DU
Deleted user
09:53 30.03.2018.

sad će Božinović prebrajati koliko je bilo lopova.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije