Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6 po Richteru

Snažan potres pogodio Kamčatku

KAmcatka
screenshot/youtube
21.05.2013.
u 08:32

Nakon prvog, najjačeg potresa uslijedila su još tri. Poluotok Kamčatka jedno je od najaktivnijih seizmičkih područja na svijetu.

Potres jačine šest stupnjeva po Richteru, s epicentrom na dubini od 33 kilometra, u 1.55 sati po srednjoeuropskom vremenu pogodio je područje 136 kilometara jugoistočno od ruskog grada Petropavlovsk-Kamčatski, a nakon njega uslijedila su još tri potresa na dubini od 44 kilometra. Zasad se vjeruje da nije bilo žrtava ni veće materijalne štete s obzirom na to da je to područje slabo naseljeno, javlja Inquirer.

Poluotok Kamčatka jedno je od najaktivnijig seizmičkih područja na svijetu.

>>Erumpirao vulkan na Kamčatki, izbacio pepeo 5 kilometara u zrak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije