Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUČELJAVANJE KANDIDATA ZA EU PARLAMENT
Povratak na članak

'Stiže novi val krize i bit će 800.000 blokiranih ako ne zaustavimo ovaj eldorado'

Blokirani i Snaga sami ništa ne mogu napraviti, no kada bi se udružili sa Živim zidom, Mislavom Kolakušićem i ostalim opozicijskim strankama, možda bi i bilo rezultata, kaže Aleksić.

Komentari 38

Avatar nekakav
nekakav
08:01 23.05.2019.

ja nisam zaključivao ugovore o kreditu niti sam potrošio posuđeni novac, da bih ja sad morao iz svojeg džepa namirivati 'štetu'. bilo kome. ja nisam visio na mobitelu da bih trebao plaćati te račune. ja nisam uplaćivao ljetovanja posušenim novcem niti sam bio na ljetovanju, da bih sad trebao plaćati i to. ja nisam koristio auto da bih trebao platiti kredit za njega. oni koji su uzimali novce od banaka nek vrate to sa pripadajućim kamatama. hrvatska vlada nije pitala narod dal smije uzeti naših 600 mil kuna i bankama ih dati, jer je država privremeno fiksirala tečaj franka prema kuni, jer je na svjetskim tržištima, čiji smo mi dio, tečaj franka otišao nebu pod oblake. nije nas za to briga. dal banke danas mogu isti argument upotrijebiti kad netko hoće prodati zlato po 1.500 eura za uncu, a kad ga je deponirao je vrijedio 200?! zašto bi država poreznim novcem rješavala problem dužnika i banaka? blokirani su blokirani iz jasnih razloga, svoje apetite nisu prilagodili svojim mogućnostima, nisu na vrijeme počeli rješavati problem kredita ako su im se primanja smanjila. odrediti prihod kojeg ti ovrha ne može uzeti, ako i imovinu, je smiješno i nedopustivo, jer će cijenu te zaštite plaćati svi novi zajmoprimci. banke u cijenu posuđenog novca ugrađuju sad i ovaj trošak po starim poslovima, na kojima su u gubitku zbog državne intervencije. tečaj stranih valuta nije nešto što mi određujemo. bulazniti o tome da nisi primio franke, a ugovorio si kredit u njima.. ?! kune si trebao uzeti

VL
Avatar Musashi
Musashi
12:43 21.05.2019.

Sve što je novo na političkoj sceni Hrvatske funkcionira i opstaje na SDP-u ukradenoj populističkoj platformi, „držite lopova“, koja im omogućava plutanje na političkoj sceni svakome za sebe.

VL
KA
kasuv
12:32 21.05.2019.

dugove za telekomunikacije mora svatko rješavati sam isto tako podizanje ovih novih gotovinskih kredita u.bankama. blokirani postoje u svim zemljama evrope,jer ljudi se ne mogu kontrolirati u potrošnji,pogotovo žene. ne želim plačati nečije dugove i nečiju bahatost u potrošnji. lp

VL
Avatar Urbani
Urbani
17:59 24.05.2019.

Onako - Populisti svih zemalja "ujedinite se!!! Ma daj!!!!

VL
IK
ikbmibm
14:36 21.05.2019.

Aleksić je napokon skinuo masku . Cilj je s anarhistima rušiti vladu.

VL
Avatar matalan
matalan
07:30 31.07.2019.

Novih tutača više nego ikad, stančine se grade na tisuće--tko to plaća..strane banke novcem svojih štediša i sve to za siću od kamata...i šta se sad Aco buni...lovu treba vratiti... auto za 100.000 kuna nakon 5 godina krede platiš 117.000 kuna ..toliko ti je inflacija..

VL
DU
Deleted user
15:47 21.05.2019.

Predlažem biračima Blokiranih i Snage da u nedjelju podrže listu br. 15 građanske udruge Antikorupcija i time pomognu da se profilira netko tko želi napraviti reda u ovoj političkoj žabokrečini oja se nataložila u Hrvatskoj. Podržite Mislava sada, na predsjedničkim i na parlamentarnim izborima i Antikorupcija će početi rješavati probleme odozgo prema dolje. SVI za listu br. 15!

VL
TO
Toni66
17:12 21.06.2019.

'Stiže novi val krize i bit će 800.000 blokiranih ako ne zaustavimo ovaj eldorado', upravo su me odblokirali od zabrane pisnaja nepodobnih komntara a gle sada ovo što nam se sprema !

VL
Avatar Dumen
Dumen
07:14 30.06.2019.

Blokirani su si sami krivi za svoj status.

VL
Avatar matalan
matalan
07:15 31.07.2019.

samo dižite kredite i trošite..aca će sve da sredi..

VL
AT
alojz.targus
11:42 25.08.2019.

Nikada neću razumjeti te ovršene i blokirane . Najniža moguća mirovina (moja i ženina) Nikada ni kune duga,nikada preveliki kredit,nikada posudbe .I tko će meni pomoći,umjesto onima koji su živjeli preko svojih mogućnosti ,i izrugivali se nama glupanima,koji nismo skužili ,da će će netko uvijek njima pomoći(jer su glupi)a mi ćemo si i sami pomoći

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
13:40 21.05.2019.

bit će blokirano 800 0000 a opet će adz trolovi pisati što su uzimali kredite i što su se zaduživali

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
13:01 21.05.2019.

Živi Zid nije protiv kredita i kamata nego se bore protiv KAMATARENJA društva! HNB ne kreditira građane i ekonomiju nego privatne banke imaju MONOPOL na emisiju novca preko kredita. Na taj način oduzimaju imovinu građana jer ih iskamatare, ovi nemogugu vračat i oduzmu im imovinu, na identičan način rade i državama, mi plačamo od 30-40 MILIJARDI kuna godišnje stanim kamatarima samo KAMATE na dug, ni kune ne vračamo a te kamate plačamo da se kod tih istih banaka zadužimo za taj iznos, dakle kamata na kamatinu kamatu! Kada i to postane previše onda dolaze i oduzimaju firme,šume,otoke baš kao u primjeru Grčke a to i nas slijedi- HDZ-SDP služe tom sustavu i zato jesmo tu di jesmo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.