Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
županja

Smrtno stradao prije početka moto-utrka

Photo by Asdrubal luna on Unsplash
18.08.2018.
u 17:00

Motociklom probio zaštitnu ogradu, ponovno se nastavio kretati te potom pao s motocikla koji je udario u zid

Oko 12,50 sati, u Županji, u Strossmayerovoj ulici, prije početka moto-utrka, 34-godišnjak iz Šiškovaca je za vrijeme upoznavanja staze odvozio zadanu stazu, ali se nije zaustavio na cilju nego se velikom brzinom nastavio kretati te motociklom probio zaštitnu ogradu, ponovno se nastavio kretati te potom pao s motocikla koji je udario u zid (ograda nogometnog kluba) dok je 34-godišnjak podletio pod osobni automobil koji se kretao iz smjera Gradišta prema centru Županje.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, no, uslijed težine ozljeda, preminuo je u bolnici.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar IvanR
IvanR
11:07 19.08.2018.

Kažu da je zakovao radilicu ???

Avatar IvanR
IvanR
11:07 19.08.2018.

Kažu da je zakovao radilicu ???

RI
rightside
22:19 18.08.2018.

ma super,, a sad pitam jeli se ovo moglo izbjecci? jeli organizator to mogao sprijecit? sta je murija radila u to vrijeme? evo pitanja a vi sad odgovarajte,,pa branite i muriju i organizatore,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije