Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZIO BEZ KACIGE, VOZAČKE I REGISTRACIJE

Smrtno stradao 23-godišnji motociklist kod Šibenika

motor
Foto: Hrvoje Jelavić
1/3
27.09.2009.
u 10:37

Utvrđeno je da se 23-godišnjak vozio prema Brodarici na neregistriraom motociklu "honda", bez zaštitne kacige i bez vozačke dozvole, te je u zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu, ali i život.

23-godišnji vozač motocikla iz Donjeg Polja kod Šibenika smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 2 sata na cesti Šibenik-Brodarica, priopćila je policija.

Utvrđeno je da se 23-godišnjak vozio prema Brodarici na neregistriraom motociklu marke "honda", bez zaštitne kacige i bez vozačke dozvole.

U zavoj je ušao neprilagođenom brzinom, izletio izvan kolnika, prevrnuo se i zaustavio na zemljano-kamenoj površini, zadobivši smrtne ozljede, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Komentara 9

MI
mijo
00:37 01.10.2009.

sram da vas bude bezdusnici jedni.da se tako nesto desilo u vasoj obitelji nebi se tako ponasali.ja bi vas volio vidit da ste jucer bili na njegovoj sahrani.pa da vidite njegove ozaloscene roditelje brata i mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.nebi tako pisali.ja sam njegov ozalosceni stric. R.I.P.mome Zvoni.

AN
anonimna
00:02 01.10.2009.

Majmuni jedani (caru,zgubider,juden i ostali ) vi ste jos tri budale vise na ovom svijetu.ja sam bila na sahrani gdje bilo naj manje 2000 ljudi,Mora da nemate ni oca ni majku dok tako pisete.

EM
emilyy
17:18 27.09.2009.

Šta drugo reci na ove komentare nedo li... SRAMOTA...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije