Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO VEČERNJEM

Smrt u COVID centru u Areni – pacijent je bio u terminalnom stadiju maligne bolesti. Još dvoje vraćeno u bolnicu

COVID 19
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
03.12.2020.
u 13:31

Dvije osobe vraćene su u bolnicu, potvrdio nam je dr. Davor Vagić, koordinator COVID centra Arena

U prva tri dana COVID centra u Areni Zagreb jedna je osoba preminula, a dvije su osobe vraćene u bolnicu, potvrdio nam je dr. Davor Vagić, koordinator COVID centra u Areni.  

– Preminuli pacijent bio je u terminalnom stadiju bolesti, bez svijesti, bolovao je od karcinoma. Bio je na kirurškom odjelu KBC-a Sestre milosrdnice i trebao je biti prevezen na palijativni odjel Sveti Rafael, no pokazalo se da je pozitivan na COVID-19 i odlučeno je da bude premješten u Arenu kako bi kirurgija mogla nastaviti raditi – kaže dr. Vagić.

Drugi se COVID pacijent iz KB-a Dubrava naglo urušio.

– Intubiran je i vraćen u bolnicu. Ovakvi su slučajevi bili očekivani i upravo zbog takvih slučajeva, koji su karakteristični za oboljele od koronavirusa, Arenu smo opremili i salom za reanimaciju i intubiranje – objašnjava dr. Vagić.

Treći pacijent u Arenu je dopremljen nakon što je u bolnici bio 30 dana, a u ponedjeljak je počeo povraćati krv. Utvrđeno je da mu je pukao čir pa je vraćen u bolnicu i sada je dobro.

VIDEO Medicinsko osoblje stiglo u Arenu prije dolaska pacijenata oboljelih od koronavirusa

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
14:30 03.12.2020.

Nije suosjećanje zatvaranje očiju pred neizbježnim!

Avatar wakan tanka
wakan tanka
13:59 03.12.2020.

Pacijent bez svijesti u terminalnom stadiju tumorske bolesti i da je prevezen u President Suite hotela Westin ishod bi bio isti.........najbolji su ovi sto se cude, cude i ne mogu se nacuditi.......trebalo bi uvesti obaveznu novcanu partecipaciju (ticket) za bilo koju zdravstvenu uslugu da se pocne malo vise cijeniti rad lijecnika i svog medicinskog osoblja

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:38 03.12.2020.

U sportsku dvoranu ste stavili osobu koja umire od tumora, prestrašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije