Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ga policija

VIDEO Pogledajte ovog smotanog lopova: Ukrao TV pa imao nezgodu

krađa
Foto: screenshot
1/2
27.12.2018.
u 21:08

Muškarci su s plijenom pobjegli na mopedu

Policija iz Daviea u američkoj saveznoj državi Floridi u potrazi je za kradljivcima koji su iz tamošnjeg Walmarta ukrali golemi televizor.

Bila bi to jedna uobičajena krađa da se nije dogodila usred radnog vremena te su kradljivci, unatoč svojoj nespretnosti, uspjeli pobjeći.

Nadzorna kamera muškarca je snimila 16. prosinca. Na snimci se vidi kako s televizorom dijagonale 109 centimetara izlazi iz trgovine dok ga njegov pomagač ispred čeka na mopedu.

Muškarac sjeda s televizorom na vozilo, no on mu odmah pada na pod. Ustaje s motocikla te ponovno uzima televizor nakon čega se lopovi udaljavaju u nepoznatom smjeru.

S obzirom na njihovu brzinu, postavlja se pitanje zašto ih nitko nije zaustavio, a policija je sada ponudila i nagradu od 3000 dolara onima koji im pomognu identificirati kradljivce.

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:50 27.12.2018.

tak je "smotan" da je odnio telkać.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije