Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA ŠEFU SDP-A

'Smjenom Bernardića ljevica bi bila potopljena i izgubljena'

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
28.06.2018.
u 19:24

Svaka čast prijatelju i drugu Zlatku Komadini koji je SDP štitio u ona vremena kad nije bilo lako biti socijaldemokrat. Pružio je bitnu podršku Bernardiću, napisao je Srića.

SDP-ovac Saša Srića, specijalist internit i pulmolog, član Nacionalnog savjeta za zdravlje SDP-a te još nekoliko vijeća, stao je u obranu predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

- Kao istinski socijaldemokrat svojim odgojem i djelovanjem, kao čovjek i liječnik, moram reagirati na pučistički i huškački napad pobunjenika na Davora Bernardića koji je legalno izabran predsjednik SDP i koji istinski živi socijaldemokraciju svojim stavovima djelovanjem i kojem od početka nije dopušteno da pokaže što zna i može. Zamislite da ja kao liječnik osudim na smrt pacijenta kojem nisam dao priliku da popričamo i da dobije priliku za život. A pokazao je puno. Kroz Savjet za zdravlje nakon neprospavanih noći djelovao sam u akcijama 'Prevencijom do zdravlja' koja je bila ideja Bernardićevog stava. I sam je prošao ne baš lagan život ali je ostao jak, pošten i žestok kad treba. Tolerancija, socijaldemokracija i ljudskost. Čak i previše tolerancije jer je ekipa pobunjenika shvatila da je u demokraciji dopustiva autokracija i čuvanje vlastitih fotelja koje im je omogućio bivši predsjednik Zoran Milanović koji nikada i nije socijaldemokratski djelovao i koji je izgubio više izbora.

Svaka čast prijatelju i drugu Zlatku Komadini koji je SDP štitio u ona vremena kad nije bilo lako biti socijaldemokrat. Pružio je bitnu podršku Bernardiću a daju mu je i mnogi moji prijatelji i socijaldemokrati koji će stati uz njega. Zasigurno smjenom Bernardića koja se, nadam se i vjerujem, neće dogoditi ljevica u našoj Hrvatskoj bi bila potopljena i izgubljena pa budimo svi hrabri i iskreni - napisao je Srića.

 

Ključne riječi

Komentara 19

PR
prajdali100
20:37 28.06.2018.

Pa ja to non- stop govorim.Bero je vizionar, čovjek širokih vidika, još neshvaćen....Pustite ga da radi još koju godinu i sve će biti super.

BE
beitsche
19:51 28.06.2018.

Jel ovo neki vic..

BR
bruno877
21:55 28.06.2018.

Drugovi, nema druge nego opet u Brezovicu. Ovako glupav tekst već dugo nisam pročitao. Osima izjava Matića, Grbina i Pupovca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije