Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAKE LONG & PROSPER

Smjelo sjeći pizzu koju još nitko nije sjekao

Enterprise (1)
Think Geek
22.10.2010.
u 16:39

Da, dobro ste vidjeli, to je pravi pravcati nož za pizzu u obliku svemirskog broda kojim su po neistraženim prostranstvima lutali kapetan James Tiberius Kirk, njegov prvi časnik mr. Spock, brodski liječnik Bones McCoy, strojar Scotty...

Za samo 24.99 dolara (oko 130 kuna) možete riješiti svoje probleme s pizzom za koju ste, opet, kad ste je naručivali, zaboravili napomenuti da je izrežu na kriške. Desetcentimetarska okrugla oštrica s oznakom NCC-1701 napravljena je od laserski graviranoga nehrđajućeg čelika, s tijelom od kromirane legure cinka. Doduše, može se prati samo ručno, ne ide u suđericu, ali je zato službeno uvrštena u suvenire za ljubitelje Zvjezdanih staza. Ovo genijalno kuhinjsko oruđe smislila je ekipa iz Think Geeka.

Povuci nas gore, Scotty, ovdje više nema pizze!

Ključne riječi

Komentara 1

AG
Agramer198
18:43 24.10.2010.

Fora :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije