Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'tri kategorije prioriteta'

Smislili domišljate pozivnice za vjenčanje pa razočarali goste: Biste li se vi uvrijedili?

Ilustracija
Foto: Pixabay
1/2
01.08.2020.
u 14:58

Par je brojne ljude ostavio zbunjenima i pitali su se zašto mladenci nisu jednostavno čekali da odgovore prvi izbori, već su odmah druge obavijestili da spadaju u grupe 'nižeg prioriteta'.

Organizacija vjenčanja i svadbe usred ograničenja zbog epidemije koronavirusa brojnim je mladencima izazvala muke, a najveći problem zasigurno stvara ograničenje broja gostiju. 

Naime, jedar je par odlučio kako bi najbolje bilo svim gostima poslati pozivnice, ali ih pritom svrstati u tri kategorije prioriteta

Gosti koji su bili prvi izbor bili su smješteni u grupu A, dok su drugi smješteni u grupe B i C te obaviješteni da prate objave na internetu i da mogu doći na svadbu ukoliko, zbog otkazivanja gostiju iz grupe A bude bilo mjesta.

U pozivnicama se jasno navodi u koje su grupe gosti smješteni i piše: 'Dragi prijatelji, molimo vas da shvatite da je broj mjesta ograničen, pa tako i broj gostiju koje ćemo moći primiti na naše vjenčanje'.

- Koliko god bismo voljeli da nam se svaki od vas pridruži na našem velikom danu, primorani smo da goste razdijelimo u grupe kako ne bi premašili ograničenja kapaciteta, piše u pozivnici, piše Reddit.

Također, u pozivnici piše i da bi bilo dobro da gosti unajme dadilju za noć te da djecu ostave kod kuće. 

- Koliko god volimo djecu, trudimo se da napravimo prostor za sve goste koje možemo.'

Par je brojne ljude ostavio zbunjenima i pitali su se zašto mladenci nisu jednostavno čekali da odgovore prvi izbori, već su odmah druge obavijestili da spadaju u grupe 'nižeg prioriteta'.

 

Komentara 2

DG
dana11042004@gmail.com
22:07 02.08.2020.

Ne vidim kakva je sila u ovakvoj situaciji praviti svadbu! Vjenčaj se s kumovima kao svjedocima i to je to

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:28 01.08.2020.

Ja bi njima odgovorio da me stave u kategoriju Z, jer toliko bih imao volje doći im na vjenčanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije