Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA PRETRPJELA ŠOK

Prolaznik u Splitu postao junak: Razbio staklo i spasio bebu zaključanu u automobilu

Ilustracija
Foto: Getty Images
09.08.2019.
u 09:08

Nezgoda se dogodila u srijedu oko 18 sati dok je mama stavljala bebu, malo stariju od godinu dana, u automobilsku sjedalicu u svom vozilu. Ključevi su ostali u djetetovoj ručici, a majka je to shvatila tek kada je zatvorila vrata automobila

Jedna mlada majka u Splitu slučajno je zaključala svoje dijete u automobilu. U spašavanje bebe ubrzo su se uključili prolaznici, vatrogasci i Hitna pomoć.

Nezgoda se dogodila u srijedu oko 18 sati dok je mama stavljala bebu, malo stariju od godinu dana, u automobilsku sjedalicu u svom vozilu. Ključevi su ostali u djetetovoj ručici, a majka je to shvatila tek kada je zatvorila vrata automobila koja su se automatski zaključala. Čim je to vidjela, shvatila je što joj se dogodilo.

Automobil je bio parkiran na zemljanoj površini kada sam vidjela da je mlada žena pokraj njega počela vikati i dozivati muškarca koji je prolazio. Pokazivala mu je u automobil u kojem je bilo dijete. Shvatila sam da joj je beba ostala zaključana. Jadna je izgledala očajna – prepričala je za Šibenski.hr gospođa koja je sve gledala s prozora.

Odmah su obaviješteni policija, vatrogasci i Hitna pomoć. Dolaskom na mjesto događaja Javna vatrogasna postrojba ustvrdila je da je jedan muškarac već razbio staklo vozila pa tako oni nisu ni trebali intervenirati. Hitna pomoć na zahtjev majke odvela je dijete na pregled u KBC Split da bude sigurna kako je sve u redu. Pokazalo se kako nije bilo nikakvih posljedica za bebu te da je u cijeloj drami najveću traumu proživjela upravo majka koja se jako preplašila.

Ključne riječi

Komentara 16

VA
valter56
10:48 09.08.2019.

Hahahaha, mislio sam da smo dosegli dno banalnosti na portalima, ali nismo...uvijek može dublje....

Avatar Kaladin
Kaladin
10:16 09.08.2019.

Koliko ste isprepadali ljude s novinskim naslovima i člancima, tuka se nije sitila uzet onu spravu, što se na nju može i zvat a ne samo fejzbučit, i pozvala muža, oca, mamu, sestru i rekla daj molim te donesi rezervni ključ. A mogla je i sama razbit, a ne čekat "heroja ulice". E svašta....

Avatar 11_poskok
11_poskok
11:49 09.08.2019.

A ja morao 60km daleko po rezervni ključ.Izgubio cijeli dan i brdo živaca.Od tada drugi ključ držim sakriven na šasiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije