Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šator skriva detalje

Slučaj Madeleine McCann: Pronađen skriveni podrum, oko 100 policajaca s bagerima i psima na terenu

Madeleine McCann search in Hanover
Foto: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL
1/9
29.07.2020.
u 17:28

Brueknerov bivši prijatelj tvrdio je da mu je osumnjičenik rekao da na jednom posjedu ima podrum kojeg želi obložiti metalnim pločama poput Josefa Fritzla

Tijekom istrage slučaja Madeleine McCann, istražitelji su pronašli skriveni podrum u njemačkom naselju u kojem je osumnjičeni Christian Brueckner navodno živio 2007. godine. 

Prošlog je mjeseca njegov bivši prijatelj tvrdio da mu je osumnjičeni Brueckner rekao da na jednom posjedu ima podrum koji želi obložiti metalnim pločama poput Josefa Fritzla. Policija je sada otkrila podrum u temeljima zgrade za koju susjedi kažu da je srušena 2007. ili 2008. godine, nedugo nakon što je Brueckner otišao i nekoliko mjeseci nakon što je Madeleine nestala.

Dva su se dana pretraživali vrtovi i uklanjali građevinski materijali u pratnji pasa specijaliziranih za potragu za tijelima ili računalnom opremom, piše Daily Mail

Wolfgang Kossack (73), koji posjeduje zemljište pokraj ovog koje se istraživalo, prisjetio se Bruecknera i rekao: "Stigao je 2007. i otišao u roku od godinu dana. Rekao mi je da se nije prijavio kod vlasti i da nitko nije znao da je tamo". 

Madeleine McCann search in Hanover
1/9

Kossack tvrdi da je Brueckner imao Volkswagen Transporter kombi u kojem je živio i kojeg je parkirao pokraj zemljišta. Pitao ga je i čime se bavi, a on mu je odgovorio da je automehaničar. 

Područje istražuje oko 100 policajaca koji se koriste malim bagerima i istreniranim psima. Preko mjesta koje se iskopava postavljen je šator koji skriva točnu prirodu potrage.  

Komentara 5

LI
lietuva
10:56 30.07.2020.

Ma naravno, vukao je dijete koje je tražio cijeli svijet, preko pola Europe...

ZA
zagabria5
08:29 30.07.2020.

super traljava policija

DU
Deleted user
15:49 30.07.2020.

Dijete nestalo prije 13 godina. U međuvremenu deseci tisuća djece po svijetu pobijeno, pomrlo od gladi, silovano, bačeno u ropske tvornice koje proizvode fancy torbice i krpice,U međuvremenu sijevnuo onaj iz Austrije što je pravio kćeri djecu i ubijao ih, pa se to ugasilo... Je li to zato što je curica građanka VB i sami time (kao ona američka i izraelska) "izuzetna"? Što bi bilo da je iz Hrvatske npr.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije