Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
115 12°C
  • reborn:

    Dok god reforme vode Jokići, Jovanovići, Divljaci i slični "ideološki prosvjetitelji", dotle ne samo da od reformi neće biti ništa, ili da će jedino "zlo" biti bespotrebno potraćeni novci hrvatskih poreznih obveznika, već će reforme rezultirati daljnjim jačanjem mentaliteta kako ... prikaži još! je učenik - bog, a učitelj - sluga pokorni koji mora trpiti ispade tog infantilnog egocentričnog stvorenja zvanog - malo dijete. Posao učitelja je i odgajanje a za to mu trebaju biti na raspolaganju odgovarajući djelotvorni mehanizmi nagrađivanja i kažnjavanja, a onom malom postotku djece koja se ne uklapaju u standardne obrasce ponašanja treba osigurati odgovarajuće uvjete u specijaliziranim ustanovama.

  • VKSS:

    Reforme se provode od kad sam ja bio u skoli i stalno se jedno te isto vrti,kao i ovo za udbenike,te placa opcina,te drzava,te roditelji,te jedni ovako jedni onako...stavite da placa sve drzava i gotova prica,ali ne onda se ne ... prikaži još! bi imali prepucavati...ova isto ministrica u skoli je ne vole,komplicira sa glupostima,a i to sa tabletima,pa jel nije dovoljno sto djeca pilje cijeli dan u mob,pc,tv i jos neka i u skoli pilje cijelo vrijeme u tablet,a i zamislite kad 30 ucenika 5 je prazna baterija,3 je zaboravilo punjac...kaos...sve se to radi samo da se kao nesto radi...treba malo vise informatike uvesti,ali ovo je pretjerivanje..a sto se tice nasilja,nemas ti sta profesora pljuvati i gađati...ne znam ali da ne uzvratis moras imati jake zivce,takve treba odmah izbaciti iz skole...

  • senijor121:

    Najvažnija reforma bi bila potjerati najmanje 20 % nesposobnih učitelja koji maltretiranu našu djecu i služe kao loš primjer, a zaštićeni su kao lički međedi.

Još iz rubrike Vijesti

Goran Aleksić
HRVATSKI SABOR

Kritizirali banke, HANFA-u, demografsku politiku: Podnesene i prijave

Nenad Stazić i Peđa Grbin
PLJUŠTE REAKCIJE

Nenad Stazić o Reineru: 'Nije prijavio u kartici da je vitez, pozivam Povjerenstvo da to istraži'

Tomo Medved
Oštra kampanja u HDZ-u

Medved odbacio optužbe iz Kovačeva tabora: Nema nikakvih prijetnji ni opstruiranja