Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prerađene

Slovenski stručnjaci potvrdili: fotke Tomislava Tolušića definitivno su falsifikat

Tomislav Tolušić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.01.2019.
u 10:04

USKOK se navodno usredotočio na javnosti poznatu grupu sumnjivaca koji su s Tolušićem u podužem sporu

Fotografije na kojima se naoko nalazi potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić kako sjedi u fotelji s nepoznatom mlađom ženskom osobom u krilu i sprema se ušmrkati kokain definitivno su falsifikat, piše Nacional, koji je dobio potvrdu slovenskih stručnjaka.

"Fotografija nije originalna, nego je bila prerađena i kao takva ne može biti dokaz na sudu", zaključili su i eksperti iz slovenskog Instituta za forenziku informacijskih tehnologija sa sjedištem u Ljubljani.

Nacional također piše da se USKOK, koji već intenzivno istražuje slučaj, usredotočio na javnosti poznatu grupu sumnjivaca koji su s Tolušićem u podužem sporu.

Tolušić je prije, podsjetimo, rekao da je prilično siguran o kojoj je skupini kriminalaca riječ.

– Ne znam kada će se moj slučaj riješiti, ali očekujem da nadležni, prije svega DORH pa kao izvršno tijelo i MUP, odrade svoj dio posla u razumnom roku. Nadam se da će to biti što prije jer, ako to potraje, onda će biti pojeo vuk magare – smatra Tolušić.

Pogledajte i video - Hrvatski političari koji su se spominjali u seks-aferama:

Ključne riječi

Komentara 61

KO
koraknaprijed
11:01 29.01.2019.

Treba ispitati Tihomira Jakovinu i njgove jatke kojima je djelio sume i zemlje.

DU
Deleted user
10:58 29.01.2019.

Ništa to ne vrijedi dok Grmoja i Maras to ne potvrde

SR
sramitese
10:43 29.01.2019.

ovako sta moze samo tupi balkanski um napraviti..i misliti da normalni covik kad vidi slike..moze u njih povirovati.. ovo nije slucaj za nikakve tajne sluzbe i policajce nego za psihijatre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije