Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE COVIDA-19
Povratak na članak

Slovenski pedijatri upozorili: Neka zaražena djeca imala su teške upale organa

To je po ocjeni liječnika bila posljedica jake imunosne reakcije njihova organizma nakon što su dva do četiri tjedna prije toga bili zaraženi koronavirusom, a onda ga i preboljeli.

Komentari 2

DU
Deleted user
13:17 27.11.2020.

A da to nije zbog nošenja maski i udisanja virusa i bakterija iz vlastitog izdaha koji su u brnjici a broj kojih se svakih 20 minuta podvostručuje???

VL
DU
Deleted user
22:12 26.11.2020.

Postoji lijek za sve viruse me samo to i za mnoge druge bolesti produžuje život pomlađuje a ispred nosa vam je korišten je i prije ako se potrudite znat će te

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.