Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
90 8°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • NJUŠKALO:

    A što onda ako ipak Slovenija ne ratificira sporazum ? Zbog čega se zavaravati ako je vidljivo kakvu imaju namijeru. Da li Vlada u javnosti umanjuje problem sa Slovenijom ? ....Rješavanje Ljubljanske banke nije tako jednostavno a i ne može ... prikaži još! se riješiti samo ucjenom Trebaju biti svjesni da li će netko Sloveniju zbog Hrvatske dovoljno pritiskati; ili će se sami morati pobrinuti za slovensku ratifikaciju ? . Ne uđemo li u EU 01.07. to će ujedno biti i kraj ove Vlade i saborske većine; a Slovenija će imati zadovoljstvo pribilježiti da su sa vlasti srušili ne jednog, nego čak dva hrvatska premijera. Uostalom, od neulaska će od njih patiti izravno jedino Mimica, njega navode kao budućeg EU commissionera, ostali će se već nekako snaći. Preživjet će oni i to, a u kukuriku medijima će ih doživjeti kao žrtve, a EU kao zlu maćehu. Krenuti će antiEU spin, a paralelno s njim slizavanje s regionom i okretanje k Istoku, "moćnoj" Rusiji dok će za izgubljene prilike s njom okriviti prethodnu HDZovsku vlast.

  • Vexans:

    Na kraju se svede na financijsku situaciju u zemlji i mogućnost servisiranja financijskog statusa u dogledno vrijeme. Slovenija je predkolapsnom stanju što se tiče stope adekvatnosti kapitala,loših plasmana i vračanja ino zaduženja.Npr. samo NLB je prošle godine vratila iznos svoje ... prikaži još!je tržišne vrijednosti,naravno dokapitalizacijom,u iznosu večim od 300 miljuna E. Smatram da Slovenija mora,isto kao i Hrvatska,prihvatiti kartu "uzmi ili ostavi" .

  • vvvggg:

    23.01.2013. u 20:10h mask je napisao/la: ..."Sloveniji je dužnost da EU štititi od pokvarenih HR drumskih razbojnika"... _________________________ a tko je trebao zaštititi EU od slovenskih seksualnih zlostavljača bullmastifa????

Još iz rubrike Vijesti

MATE ŠIMUNDIĆ

Kandidat Domovinskog pokreta za splitsko-dalmatinskog župana: HDZ-u nije stalo do općeg dobra

policija
poznat i mogući motiv

Uhićen osumnjičenik (29) za pokušaj ubojstva Branka M. 'Naranče', pronađen i pištolj

6
Tomašević predstavio svoje kandidate za zamjenicu i zamjenika
Luka Korlaet

Tomaševićev zamjenik koautor najskupljih stanova u Zagrebu

8