Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILI DOKUMENTI
Povratak na članak

Slovenci završili istragu o arbitražnoj aferi: Objavit će imena svih krivaca?

Bit ćete iznenađeni kad to pročitate i vidjeti da smo najmanje jednu od osoba koje smo ispitali uhvatili u laži", kazao je Tonin, predsjednik oporbene stranke Nova Slovenija (NSI).

Komentari 10

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:44 08.11.2019.

Ti bokca, izvješće na 150 strana... bit će da su 3x više muljali nego se govori

VL
PL
@ploto@
22:47 08.11.2019.

Iz pouzdanih se izvora govori da će Slovenci objaviti i koliki je bio mito predsjedniku suda Francuzu i njemačkom sucu koji je bio teklič francuskog suca.

VL
CR
crocro
22:22 08.11.2019.

Super, sami su sebe stavili na dnevni red s jednom točkom dnevnog reda: 1. "Tko je kriv za krah arbitražnog postupka"? Eto, sami su priznali da je krivnja u državi sloveniji. Sada to ima priliku pročitati i EU, i svaku kritiku neprihvaćanja arbitražbe odluke od strane Hrvatske, staviti a/a. Sada bi trebale uslijediti pripreme za bilateralne pregovoreo graničnom sporu koje bi trebale rezultirati Win Win rezultatom. Tako bi dobili i Hrvati i slovenci. Hrvati bi imali polovicu Savudrijske vale a slovenci bi dobili polovicu Piranskog zaljeva a jednu i drugu polovicu dijelila bi crta sredine zaljeva. Tako si i jedni i drugi mogu pružiti ruku i nastaviti dobrosusjedske odnose.

VL
DU
Deleted user
06:33 09.11.2019.

Nisam siguran da li je to obuhvaćeno istragom - ali Erjavec je prvi, teniskim rječnikom neforsirana greška, se javno pohvalio na RTV Velenje da po njegovim informacijama arbitraža ide povoljno i da će Slovenija dobiti ono što traži. Dakle, povrijedioo je tajnost arb. postupka od nikog izazvan, ničim prisiljen - dao naslutiti da se Slovenija uplela u arb. postupak na nedozvoljen način. A da se ne govori o kroničnim whiskey ovisniku Rupelu koji je još tamo 2007. god. na novogod. primanjima u Ljubljani govorio: Arbitre bomo najedli, napili in €€€€€€€ - potem bodo Hrvati ugotovili kje bo potekala mejna črta. Ukratko, dva ministra su, jaedan a priori, drugi tijekom arb. procesa najavila što će Slovenija učiniti.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
02:04 09.11.2019.

Iz pouzdanih izvora: vlada RH je iz svojih trezora otpustila Slovencima nekoliko tona kvalitetnog pepela kojim ce se posipati u svrhu zavrsetka istrage u uobicajenom stilu "ujeo vuk magare". Za sve one koji ocekuju da ova slovenske "istraga" okrivi slovenskeske politicare kao krivce za arbirtazni fijasko imam ekskluzivnu vijest - Elvis Presley je ziv i zdrav i eno ga moci noge u Neretvi.

VL
PR
prajdali100
23:11 08.11.2019.

Bilo bi sjajno da dođemo i do tog izvješća.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:08 08.11.2019.

Kad sastavite detaljno izvješce; preradi ga šef. Potom revidira i preoblikuje tajnik da bude čitljivo za direktora. Direktor cenzurira i prevede na jezik politicara pa uputi povjerenstvu sažetak koji je "konpletan". Ako u takvom izviješću ima opasni radnji, vjerujte da ih ima i previše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.