Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ako ih odobri EMA
Povratak na članak

Slovenci spremni nabaviti i druga cjepiva. Protiv Covid-19 cijepljeno više od 13 milijuna Britanaca

U Sloveniji ćemo koristiti sva cjepiva protiv covida-19 koja kao učinkovita i sigurna dobiju odobrenje Europske agencije za lijekove (EMA), uključujući odobrenje nacionalnog regulatora, pa i ruska, indijska i kineska, objavio je slovenski premijer na svom Twitter profilu

Komentari 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:57 11.02.2021.

Slovenci spremni nabaviti i druga cjepiva, spremni za jedrenje po novom svome, spremni za podizanje žilet žice na Schengenu na viši i čvršći nivo ali za dom, sramotu i moralnu golgotu nisu spremni jer nemaju te otomanske nature i plemensko balkanske kulture.

VL
AA
aabbcc
07:35 11.02.2021.

Imaju cjepiva u J.Africi taman za Slovence 1,5 milijun komada s kratkim rokom trajanja do 13 travnja, ispravna kazu sve ok, samo neznaju gdje s njima da ih bace jer kao ne djelu na tamo neki njihov soj.(inf. je sa vijesti na radiu SP.).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.