Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OZLJEDE

Slovenac uplovio u hrvatske vode pa propelerom ozlijedio prijatelja

policija brod
Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.07.2017.
u 18:43

Policija je utvrdila da je 26-godišnjak, kao zapovjednik plovila u subotu uplovio u hrvatske teritorijalne vode i usidrio se na području turističkog naselja bez namjere obavljanja granične kontrole.

Mladi slovenski državljanin (28) zadobio je teške ozljede nogu nakon što ga je zahvatio brodski motor u nedjelju oko 16.20 sati nedaleko od Umaga.

Policija sumnjiči 26-godišnje slovenskog državljanina da je, misleći da su se svi ukrcali na gumnjak, upalio motor te tada zahvatio noge 28-godišnjaka koji se nalazio u moru. Ozlijeđenom mladiću pružena je liječnička pomoć u bolnici u Izoli, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, javlja Glas Istre.

Policija je utvrdila da je 26-godišnjak, kao zapovjednik plovila u subotu uplovio u hrvatske teritorijalne vode i usidrio se na području turističkog naselja bez namjere obavljanja granične kontrole. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o Schengenskim granicama, izdan mu je prekršajni nalog, dok se zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, protiv njega podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
18:54 25.07.2017.

Poruka svim Slovencima.Ostanite u slovenskim vodama ako ne želite da Vas ozlijedi propeler

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:16 25.07.2017.

Nije za njih otvoreno more, svi će izginuti.

Avatar Behemot
Behemot
12:11 27.07.2017.

I onda su glisirali od Umaga do Izole 30 km dok je krv iz noge šikljala? Pa to treba snimiti film - Spašavanje Slovenca Janeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije