Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasno pijanstvo

Slovak uhvaćen kod Lučkog vozio s 3,48 promila alkohola u krvi

\'ALKOTEST-DRAGER\'
Zoran Grizelj/VLM
04.08.2011.
u 11:05

Njegova obitelj, doznajemo, bila je u drugom autu, odmah iza njega.

Čak 3,48 promila alkohola u krvi izmjerili su policajci 40-godišnjem državljaninu Slovačke kada su ga zaustavili kod Lučkog. Sva sreća, nesavjesni je vozač zaustavljen u svom crnom džipu prije negoli je naštetio sebi ili drugim sudionicima u prometu, a njegova obitelj, doznajemo, bila je u drugom autu, odmah iza njega. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:15 04.08.2011.

Sva sreća, nesavjesni vozač nije zaustavljen je u svom crnom džipu prije nego li je naštetio sebi ili drugim sudionicima u prometu, a njegova obitelj, doznajemo, bila je u drugom autu, odmah iza njega. ---------------------------------------------------------------------- hebem ti pismenost jel jeje il nije odluči se piskaralo žuto

Avatar Hazl113
Hazl113
11:25 04.08.2011.

Dok imamo ovakve neadekvatne kazne u prometu se neće ništa popoljšat. U ovom slučaju ja bi trajno zaplijenio vozilo, bez obzira čije je. Isto tako za vožnje preko 50km od dopuštene, trajna zapljena vozila, pa da vidimo onda da li bi nekom palo na pamet raditi takve prekršaje. Žalosno da je kazna za one koje voze preko 200km 6.000kn i zabranom jedne godine prometovanja u državi. Takvima je nejbolja kazna zapljena, a sve ostalo su ire za malu djecu.

VA
valis
13:11 04.08.2011.

04.08.2011. u 11:15h gegan je napisao/la: Sva sreća, nesavjesni vozač nije zaustavljen je u svom crnom džipu prije nego li je naštetio sebi ili drugim sudionicima u prometu, a njegova obitelj, doznajemo, bila je u drugom autu, odmah iza njega. ---------------------------------------------------------------------- hebem ti pismenost jel je il nije odluči se piskaralo žuto ....................................................................... hahahahahahahahaha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije