Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažnjen s 3000 kuna

Slovak Audijem jurio Dalmatinom 220 kilometara na sat!

audi a3 sedan (1)
Audi
10.07.2013.
u 10:39

Kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 3000 kuna, uz koju mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

Državljanin Slovačke jurio je brzinom od 220 kilometara na sat Audijem po Dalmatini gdje je, kao i na ostalim našim autocestama brzina vozila ograničena na 130 kilometara na sat.

Policija je 41-godišnjeg vozača zaustavila u utorak poslijepodne na predjelu Vučevica. Protiv vozača je podnesen Obvezni prekršajni nalog. Kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna, uz koju mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. 

>>Mađarski vozač autocestom Split – Zagreb jurio čak 245 km/h

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije