Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
israživanje
Povratak na članak

Slom šengenskog sustava skupo bi stajao EU

Kako bi suzbile priljev izbjeglica i kontrolirale tko ulazi na njihov teritorij, mnoge su zemlje u šengenskoj zoni proteklih mjeseci ponovo uvele granične kontrole, što je potpirilo strah od urušavanja čitavog sustava.

Komentari 4

AA
aabbcc
16:55 22.02.2016.

Slom šengenskog ..... nikada nije ni ukinut samo su granicne kontrole pomjerene po dubini na obliznjim parkinzima njuskali i kontrolisali sve . Bolje je da putnici prolaznici znaju gdje je i kakva kontrola.

VL
VU
vulica
11:25 23.02.2016.

Masoni žele stvoriti europsku super državu.To je utopija koja nikada neće proći. To je politika koja nas gura u mržnju i rat.

VL
DU
Deleted user
23:38 23.02.2016.

najčudnije je da one države koje su najviše želile schengen, sada gledaju skrštenih ruku kako se urušava

VL
DU
Deleted user
15:27 22.02.2016.

Taj je scenarij bilo za ocekivati,jer samim primanjem u EU savez drzava,kao sto su Bugarska,Madjarska Litvanija,Estonija,Slovenija,Hrvatska,Rumunija,Poljska....od koji su mnoge usle u Sengenski susutav,bilo je ocito da ce se raspasti Sengen,a i EU savez vjerovatno,jer je odavno trebalo uv esti Americki model Europe,ili ne pocinjati nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.