Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zelena putovnica'

Slobodno putovanje uz potvrdu u cijepljenju: Dvije države dogovorile nove uvjete za svoje građane

A View Of An Empty Departure Hall In Ben Gurion Airport
Foto: DEBBIE HILL/Newscom/PIXSELL
1/3
08.02.2021.
u 21:39

Ministri turizma Izraela i Grčke potpisali su bilateralni ugovor

Izrael i Grčka su se u ponedjeljak dogovorili da će njihovi državljani koji su primili cjepivo protiv koronavirusa moći slobodno putovati u te dvije zemlje.

"Moramo olakšati putovanja onima koji pruže dokaz o cijepljenju i to kanimo učiniti s Izraelom (..) koji je daleko ispred nas što se tiče cijepljenja", rekao je grčki premijer Kyriakos Mitsotakis u zajedničkoj izjavi s izraelskim kolegom Benjaminom Netanyahuom.

Dogovor će izraelskim turistima omogućiti "da putuju u Grčku bez ikakva ograničenja i bez karantene", dodao je Netanyahu.

Izrael je u nedjelju počeo izlaziti iz treće karantene koju je uveo u prosincu, ali nije ukinuo ograničenja na međunarodne letove koji su obustavljeni do 20. veljače.

VIDEO Branko Kolarić: 'Uvijek će biti teorija zavjera, ali u potpunosti je netočno da nije objavljen cijeli sastav cjepiva'

"Zelena putovnica" će se uvesti "kada se ukinu ograničenja putovanja", rekao je predsjednik izraelske vlade.

Odmah nakon zajedničke izjave ministri turizma dviju zemalja potpisali su bilateralni ugovor.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar mofo
mofo
12:29 09.02.2021.

Pa ako nam tvrde da i cijepljeni prenose virus i mogu zaraziti druge, kakvog onda ovo smisla ima, da samo cijepljeni smiju putovati?

BA
babovac
01:00 09.02.2021.

Svaki rat traje nekoliko godina. Tako će i ovaj globalistički totalitarizam iza paravana prehlade i smiješnih manipulacija prc testovima propasti te će izaći na vidjelo sve gadosti kroz par godina.

Avatar smradmin
smradmin
21:49 08.02.2021.

Tako i treba! Tko se ne želi cijepiti mora prihvatiti da drugi imaju svoje osobno pravo donijeti odluku koga će si pustiti u zemlju a koga ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije