Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODAN UZELAC
Povratak na članak

Bivši SDSS-ov čovjek u vladi: Trebaju se ostvariti uvjeti da Srbi dođu u Knin

- Mogu samo reći da se nadam da nije riječ o tome da potpredsjednik Medved ide u Grubore, a da će se zauzvrat, recimo, 'Za dom spremni' legalizirati u iznimnim situacijama - kazao je

Komentari 17

KI
KidamNaLijevo
17:46 01.08.2020.

Ni ja se ni sam nadao da će gospodin Vojislav Stanimirović proći bez ikakve kazne. Čovjek koji je viđen, preživjeli imenovali, koji je prikazivan na našim televizijama a i televizijama Srbije pa čak CNN-a i BBC-a kao doktor s oružjemm oko pasa, koji je odvodio ljude koji se nisu vračali, slobodno šetka.

VL
BR
bruno2110
19:13 01.08.2020.

Za dom spremni se nema što legalizirati jer je on već legalan . Ti nemaš što raditi u Knin jer ne priznaješ da ste bili agresori , drugi srbi koji su se borili kao branitelji , branili Hrvatsku nemaju dvojbe, oni idu Knin i slave pobjedu i oslobođenje od agresora .

VL
ER
EroK
19:18 01.08.2020.

Zašto? Je li zato što si dio agresije nad Hrvatskom? Bojiš se istine, kao onaj crni, tamjana! Ti češ nam davati upute i savjete? Sram te bilo, ako poznajes i razumješ tu riječ, njen značaj? Vjerujem to nije u tvomm DNK-u, niti DNK-u tvojih.

VL
Avatar Forumas
Forumas
17:35 01.08.2020.

clan hrvatske vlade ne moze birati da li ce ili ne ce sudjelovati na drzavnoj proslavi.

VL
DU
Deleted user
19:29 01.08.2020.

Uvjeti???? Trebamo vam priznati granice velike srbije??? Ne gospodine uzelac vi trebate moliti oprost za sva zlodjela koja ste učinili u ratu. Nakon svega na pruženu ruku postavljaš uvjete. Na izborima imsze sigurba 3 zastupnika isto kao i hrvatska dijaspora cca 4 milijuna hrvata. Lp

VL
SV
Sveznadar
19:07 01.08.2020.

Znači, neće biti hodočašća kod Vučka.

VL
Avatar Asterix
Asterix
19:39 01.08.2020.

Previše oni mudruju. Hrvatska je bila prisiljena vojnom akcijom osloboditi svoj teritorij i u takvim akcijama dođe do ekscesa, nismo mi tu nešto drugačiji od drugih vojski. Vlast može izraziti žaljenje za civilne žrtve ali to ne umanjuje legitimnost i opravdanost Oluje. Daleko su oni od katarze.

VL
Avatar Mali Berica
Mali Berica
20:13 01.08.2020.

Milošević je dobro rekao Srbima, mržnja i rat trebaju prestati.

VL
MI
misho32
23:26 01.08.2020.

što je u ovom loše da ih se upita da li mogu biti lojalni građani hrvatske države i da li im je glavni grad Beograd , pa da me zbog toga ovaj bijedni manipulator obriše

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
16:22 02.08.2020.

Izjednaciti krivnju, pa ce Srbin da dodje u Knin. Lepo, bogami.

VL
Avatar plavopoljac
plavopoljac
06:14 03.08.2020.

U Knin dolaze oni koji vjeruju, poštuju i cjene tekovine Domovinskog Rata za obranu, slobodu i demokraciju Hrvatske. Branitelji su, kao nikad u povjesti, poslju Oluje, odložili oružje i otišli kučama, mnogi razrušenim i popaljenim, mnogi posjetiti grobove svojih najmilijih. Nisu tražili ništo no* ono osnovno, ono što su zaslužili, mnogi ni to nisu dobili. Nije im padalo na pamet postavljati uvjete. Obranili su Domovinu i predali ju u ruke političara. Danas bivši pobunjenici i okupatori imaju drskosti postavljati uvjete, haalloo imate li vi iole savjesti?? Hrvatska je bila žrtva a Srbia napadać i okupator, koji je ubijao, palijo i razarao. To je istina, bili ste svjedoci!!! Dali ste ikad pomislili što bi bilo sa Hratsko i Hrvatima da se mi nismo branili? Da ste sa Miloševićem napravili veliku srbiju. Dali bi postavljali uvjete, žalili Hrvatske žrtve i zahtjevali latinićne ploće u Vukovaru?? Ili bi, kao u vrijeme Domovinskom Ratu, šutjeli i gledali???

VL
DB
db123
13:37 02.08.2020.

koliko mi je poznato ,niko ji nije proganjo osjecali su se krivima pa su begali bez okretanje glave , i sta sad hoce.normalno bi bilo te stranke koje su proti hrvatske zabraniti nemaju sto traziti. u Njemackoj su ekstremne strankenke nepriznate i sve u redu.Kako su postali srbi, kao mali znam zvali su ih vlasima a onda pravoslavci o sbima ni traga ni glasa .

VL
LA
lak0
19:21 01.08.2020.

Bilo bi najbolje za našu zemlju a i za dio srpske manjine koja se nije ogriješila o humanost i lojalnost da se vrate na svoju zemlju.

VL
DE
dejan75
20:12 01.08.2020.

Bilo bi najbolje da se ukine ta proslava u Kninu , sto nam to treba. Ipak je vise od 250000 Srba protjerano iz svojih domova a vise tisuca pobijeno i nestalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.