Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znao je
Povratak na članak

Praljak mi je rekao: Neće suditi samo Srbima, Haag će nas sve sj...!

Ivica Radoš, autor knjige "Tuđman izbliza" opisao je što mu je Praljak rekao prije odlaska u Haag.

Komentari 62

NV
NV
21:37 29.11.2017.

A danas na N1 tražimo da se vrate sve ingerencije dejtona koje je Petrič oduzeo i zbog kojoh su hrvati pred nestankom. Dodik o tome govori godinama i umjesto da mu damo potporu mi ga pljujemo.

VL
DU
Deleted user
23:48 29.11.2017.

Ubijanja i zločina bilo je na svim stranama i istinske pravde tu nikada i nije moglo biti. Haaški sud je samo teatar, pa je s te strane samoubojstvo generala na sudu, najteatralniji prikaz tog Haaškog cirkusa. Manje bi štete bilo da tog suda nikada nije bilo, poslužio je samo daljnjem pothranjivanju tenzija i sipanju soli na rane. Realnost je da 99,9% onih koji su činili zločine nije i neće bio kažnjeno, oni kojma su ubijeni voljeni i dalje će tugovati za voljenima, većina onih koji su i završili u zatvoru ima bolje životne uvjete od mnogih drugih na slobodi... EU se navodno sablažnjava nad ubojstvima muslimana u BiH, istovremeno šaljući svoje vojnike u Irak, Iran, Afganistan.... gdje učestvuju u bombardiranjima muslimanskih civila. Nadam se samo da će se ljudi u našim krajevima opametiti i shvatiti kako ne trebamo biti tek puke marionete u igrama vanjskih sila i domaćih političara koji bi prodali i vlastitu majku za par eura.

VL
MO
mornar91
02:11 30.11.2017.

Naivno je misliti da velike zemlje nekome zele pomoci, sve je interes, ovo je dokaz. Sve je izgledalo da ce samo Srbi biti osudjeni, to je bilo samo za sukobe u Hrvatskoj ali sada su pokazali pravo lice da su sve to ucinili kako bi pomogli Muslimaima (Bosnjacima), tako su stali i iza Albanaca na Kosovu, oni su samo zrtve, medju njima nema zlocinaca. Ako se analizira odakle je njima stizalo naoruzanje i cija proizvodnja, tada je sve jasno. Trump je nedavno obisao svoje velike klijente, uvoznike oruzja, a ta se roba ne kupuje radi sporta, mnogo se proizvodi i treba da se trosi. Od Hrvatske nema vise koristi, okrece se odakle dolazi novac, zato su ovih sest optuzenih "pusteni niz vodu". Svi vole miris novca, interes je iznad svega.

VL
NV
NV
21:35 29.11.2017.

Tako nam i treba. Veličali smo haag za sve presude protiv srba iako su nam stalno govorili da je to politički sud. Ali ne mi se uvlačili u d.p. bošnjacima. E sad kad smo samo mi agresori, kad je Tudjman vodja UZP uz sve ostale zločine tko nam je kriv. I možemo sad trubit i kukat. Presuda ostaje.

VL
DO
domxerex
01:55 30.11.2017.

Naravno da su nas sje.... , taj tribunal služi njihovom pranju savjesti. S nama postupaju kao sa nekom afričkom kolonijom.

VL
HR
Hrvatska
22:59 29.11.2017.

Pocivao u miru generale. Hvala ti za sve!

VL
IB
ibiza
21:57 29.11.2017.

zahvali nasim politicarima koji su se pobrinuli d su ne jedinstveni u Nacionalnim pitanja i to je rezultat. nista novo...

VL
GU
Gustirna
09:52 30.11.2017.

Cim je dosla jugofasisticko cetnicka vlada udbaskog zlocinca racana, pored haga, MI6 je preuzeo kontrolu i nad hrvatskom....i zlocinci sa markovog trga i pantovcaka poceli su ne samo sa dilanjem dokumenta vec i sa falsificiranjem...carla del ponte bi pripremila dokument i poslala racanu na potpis i pecetiranje...

VL
AB
abendblatt
08:22 30.11.2017.

Nobilo je jedan uz Vesnu Pusic,Mesica i Josipovica, koji su Hrvatsku optuzili pred Sudom U Haagu,za agresiju na Bosnu,nisu nikad bili za samostalnu Hrvatsku i otvoreno,pogotovo Vesna Pusic lobirali protiv Hrvatske,oni su veleizdajnici i moraju odgovarati za vele izdaju.

VL
PR
prokurator
00:05 30.11.2017.

bila jedna pjesma prije 30ak godina, otprilike ovako: danas je dan republike, stari je popio malo, čini mu se da u daljini logorske vatre gore, stara kaže zatvori prozore, ne radi grijanje. i najjači stih - svi čekaju pasoš da pobjegnu van. zanimljivo kako se to sve ponavlja.

VL
PR
prohujalo
09:46 30.11.2017.

Pitam se zar su duhovi osnivali logore za Bošnjake na teritoriju pod kontrolom HVO-a?

VL
Avatar miki75
miki75
22:43 29.11.2017.

Onda je i Seselj otisao u "dobroj vjeri" jer se takodjer predao.

VL
Avatar x-y
x-y
21:48 29.11.2017.

zhavalite sve adz-u i sdp-u sto su generali izruceni, procesuirani i osudjeni..........To su dvije kuge i soto.. 21 stoljeca hrvatskog naroda i drzave.. Dao Bog da se zauvijek oslobodimo te kuge i posasti....

VL
MI
miran
10:50 30.11.2017.

@domxerex .... "Naravno da su nas sje.... , taj tribunal služi njihovom pranju savjesti. S nama postupaju kao sa nekom afričkom kolonijom." Kamo srece da su sve nas "sje......" na vrijeme .... a rasturali su i rasturili onu drzavu basbas da bi od nje dobili 7 africkih kolonija s kojima danas mogu raditi sto im je volja i kada im je volja. Bitno je da se samo u datom trenutku ne linjamo.

VL
DU
Deleted user
22:28 29.11.2017.

Kad se vec prave toliko nevini ovi generali, ja bih pitao citatelje Vecernjeg lista. Kako to, da ima medju najbogatijim Hrvatima, toliko generala. To je svjetska anomalija, jedino, ako se hoce Hrvatska usporedjivati sa nekim africkim zemaljama.

VL
KA
Kameni
17:15 30.11.2017.

A trebalo se suditi samo Srbima. Prvo je cijeli svijet trebao napasti Srbe-NATO, SS, arapi, pakistanci, HV, Luftwafen, UCK, Turska.....a onda poslije suditi samo Srbima. Jeli? E u tome je motivacija biti Srbin.

VL
BO
boskovic
16:47 30.11.2017.

Herceg Bosna ili SAO Krajina nema razlike u jednoj Oluja a drugoj se gledalo kroz prste sto bi vi rekli kad bi Muslimani Bosnjaci napravili Oluju u Herceg Bosni potjerali narod u Hrvatsku kako bi Hrvati to docekali a onioni su to Srbima napravili ...

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
09:25 30.11.2017.

Poslije j .... nema kajanja ?

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:15 30.11.2017.

Ako trazis pravdu za sebe a ne das ju drugima cemu se možes nadati?Ako smo sao krajinu proglasili zlocinckom a po cemu je herceg bosna onda legitimna?HB je teznja hrv.naroda za samostalnoscu i obranu hrv.na podrucju ,isto tako pricali su pobunjeni srbi u sao krajini!!!Na ovaj nacin su razmisljali i suci haaga i to je logicno..ne postoji bas nikakvo opravdanje koji je moralno logicno za postojanje hb i zapravo to je ogromna ljaga na nasu borbu za samostalnoscu!!!

VL
PU
Punmik
23:25 29.11.2017.

Ključno pitanje je, ko je omogucio da se ubije, ne kako je to prošlo pored obezbjedjenja.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.