Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 8°C
  • cros:

    \"Kikas\" je \"prljav\" od glave do pete i to jeste ISTINA! Cinjenica je i zagrebacka policija nije nikad nikog uhitila za \"tajna\" premlacinja na javnim mjestima u Zagrebu i ZASIGURNO iza toga stoji gradonacelnik. Konacno, Rajdenovic je svojim poslovanjem smjestio ... prikaži još! Zeca u zatvor i Djapic je imao dobrih razloga biti umjesan u premlacinje! Dakle, sve sto je rekao stoji, stoji i da je taj \"Kikas\" upleten u svinjarije sa cesta u Zagrebu od prvog dana i premlacivanje Radjenovica i da je isto tako bio PULEN od Bandica! Dakle, APSLOUTNO SE SVE UKLAPA! Ovaj trojac moze sad pricati sto god zele, ali JESU SUMNJIVI I SMUTLJIVI SVA TROJCA I DOISTA UMIJESANI!

  • barbaizamerike:

    hrvatska ce uskoro u EU i red bi bilo od EU pogotovu od austrije da USKOKU da brojeve bankovni racuna Hrvatskih gradana u austrijskim bankama mnogo toga bi se otkrilo

  • -obrisani-:

    - To je neugodna budalaština. Kao prvo čudno je što se nakon tri godine zatvora sjetio te priče, zašto to prije nije rekao? - pita Ljubičić --------------------- Možda zato jer da je to prije rekao, dobio bi godinu dana zatvora, ... prikaži još!, a ne tri :) ! Međutim možda ga sada netko drugi plaća ?

Još iz rubrike Vijesti

DIO JAPODSKE ZBIRKE

Rijedak predmet izložen u Arheološkom muzeju stradao u potresu

Švedski premijer Stefan Lofven
KORONA U SVIJETU

Švedski premijer: 'Zbrajat ćemo mrtve u tisućama, moramo se pripremiti'

63
Šime Strikoman:

Na milenijskim fotografijama snimio sam pola milijuna ljudi