Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opovrgava šimunca

Slobodan Ljubičić: Nisam naručio premlaćivanje Igora Rađenovića

Ljubičić, Rađenović
Robert Anić/Pixsell
21.09.2011.
u 00:29

– To je neugodna budalaština. Kao prvo, čudno je što se nakon tri godine zatvora sjetio te priče, zašto to prije nije rekao? – pita Ljubičić

– Nisam naručitelj premlaćivanja Igora Rađenovića – rekao je u trećem Dnevniku bivši direktor Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić Kikaš i time demantirao iskaz Miodraga Šimunca, osuđenog Rađenovićeva napadača, koji je nakon izlaska iz zatvora u USKOK-u izjavio da su premlaćivanje bivšeg direktora Zagrebačkih cesta 2008. naručili Kikaš, bivši šef HSP-a Ante Đapić, pokojni zagrebački haespeovac Stipe Ćorić koji je bio zaposlen u Zagrebačkim cestama i gradonačelnik Milan Bandić.

– To je neugodna budalaština. Kao prvo, čudno je što se nakon tri godine zatvora sjetio te priče, zašto to prije nije rekao? Drugo pitanje koje si postavljam jest što je pozadina cijele priče, je li riječ o političkim igrama ili nečemu drugom? U svakom slučaju ne osjećam se ugodno, osjećam se tragično – kazao je Kikaš dodajući kako je Šimunčevo lice vidio tek sada u novinama.

Od USKOK-a, kaže, nije dobio poziv na ispitivanje, ali kazao je da je prije tri godine bio u policiji, prošao je svu proceduru i poligraf. Podsjetimo, Kikaš je dao ostavku u Holdingu prije tri godine i to nakon što je na web-stranicama osvanulo anonimno, optužujuće pismo protiv pretučenog Rađenovića.

Đapić je također oštro demantirao optužbe M. Šimunca koji je za premlaćivanje Rađenovića osuđen zajedno s Nikolom Presečkim. Iz Bandićeva ureda poslali su pak priopćenje u kojem piše da “gradonačelnik pozdravlja svaki korak koji vodi prema rasvjetljavanju napada na I. Rađenovića. Želi da se svi krivci, a pogotovo naručitelji, ne samo privedu licu pravde nego i najoštrije sankcioniraju”.

Komentara 22

Avatar cros
cros
04:26 21.09.2011.

\"Kikas\" je \"prljav\" od glave do pete i to jeste ISTINA! Cinjenica je i zagrebacka policija nije nikad nikog uhitila za \"tajna\" premlacinja na javnim mjestima u Zagrebu i ZASIGURNO iza toga stoji gradonacelnik. Konacno, Rajdenovic je svojim poslovanjem smjestio Zeca u zatvor i Djapic je imao dobrih razloga biti umjesan u premlacinje! Dakle, sve sto je rekao stoji, stoji i da je taj \"Kikas\" upleten u svinjarije sa cesta u Zagrebu od prvog dana i premlacivanje Radjenovica i da je isto tako bio PULEN od Bandica! Dakle, APSLOUTNO SE SVE UKLAPA! Ovaj trojac moze sad pricati sto god zele, ali JESU SUMNJIVI I SMUTLJIVI SVA TROJCA I DOISTA UMIJESANI!

BA
barbaizamerike
07:10 21.09.2011.

hrvatska ce uskoro u EU i red bi bilo od EU pogotovu od austrije da USKOKU da brojeve bankovni racuna Hrvatskih gradana u austrijskim bankama mnogo toga bi se otkrilo

OB
-obrisani-
02:43 21.09.2011.

- To je neugodna budalaština. Kao prvo čudno je što se nakon tri godine zatvora sjetio te priče, zašto to prije nije rekao? - pita Ljubičić --------------------- Možda zato jer da je to prije rekao, dobio bi godinu dana zatvora,, a ne tri :) ! Međutim možda ga sada netko drugi plaća ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije