Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi iz Srbije:
Povratak na članak

'Šljivančanin je oruđe vlasti i glavni promotor falsificirane istine'

"Odnos Srbije prema zločinu na Ovčari, jednom od najmonstruoznijih tijekom rata u Hrvatskoj, predstavlja paradigmu odnosa prema žrtvama i prema kaznenoj, moralnoj i političkoj odgovornosti za ratne zločine"

Komentari 19

MA
marsovac
00:06 22.11.2017.

janez,...sam jednu stvar zelim za tebe, demokratski i ljudski je greska prema vama/tebi,....to kako ste vi cetnici i komunisti rijesavali, metak u glavu i baciti te u bilo koju skrapu u kamenjaru. Svoju navodnu intelektualnu cinicnu visinu ostavi za svoje. Zalosno je, da u kontroli foruma, intelektualno povijesna snaga je zadnji kriterij u dobivanju posla. Ti si jedan ljigavi provokator koji anonimno to radi inace si srpsko jako hrabar.

VL
OV
Ovozemaljski
00:45 22.11.2017.

Kad bi Srbi prihvatili pravu istinu oni bi prestali biti Srbi. Svjedocimo na ovom forumu da su svi jednoumni kad je u pitanju rat u Hrvatskoj, nema kod njih puno mrdanja, u skupstini mogu sjediti samo oni koji su ratovali devedesetih, nema kod njih lijevih i desnih, postoje samo desni pa desniji, zatim najdesniji i ekstremno desni i ekstremno najdesniji, kod njih je tako stoljecima i ostat ce do kraja svijeta jer su na takvoj geostrateskoj poziciji, na raskrizju istoka i zapada i politicari truju narod laznim mitovima i strase unutarnjim i vanjskim neprijateljima. Vidimo sta se dogodilo srpskom narodu na podrucju RH jer se Milosevic isao pobrinut za njih, a dotad su lijepo i mirno zivjeli sa svojim susjedima i bracom Hrvatima, dokle god postoje dvije istine kod dva naroda nikad se mrznje necemo rijesiti i mislim da bi se trebalo naci strucno povjerenstvo iz obje drzave da se utvrde cinjenice, samo nikad srpski politicari nebi na to pristali!

VL
TR
tramontana
07:58 22.11.2017.

Srbija se nikad neće promjeniti, jer su mitovi prerasli u religiju. Treba se okrenuti od Srbije, ali paziti leđa.

VL
PR
prajdali100
07:56 22.11.2017.

Kad vidiš odnos Vučica i Vulina prema Šljivančaninu i Lazarevicu,osuđenim ratnim zlocincima,vidiš da tu nema nikakve razlike.O čemu s tim tipovima razgovarati ? Zašto ih gurati u EU ?

VL
VJ
vjekoslavkatalina
08:29 22.11.2017.

..mislim moras biti naivac i vjerovati da je vucic promjenio onu svoju istinsku svijest.....on je tako politicki odgajan i tako ej djelovao od najranije mladosti.....bio je među najuzom jezgrom delija...krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih..nema tako davno mislim prosle godine na jednoj srbijanskoj tv opisivao je svoje ucesce i neredima na maximiru 13.5.1990...pricao je na taj nacin kao da bi sve opet isto ponovio...bez trunke griznje savjesti ili bar kao tada u ulozi premijera da je dodao bar ono 'mladost ludost ne bi to vise ponovio'...on prica gotovo sa dozom neke radosti kako je cipelario navijace dinama mahom obicne navijace na juznoj gornjoj tribini...i onda ocekivat od njega da se ogradi od sljivancanina i slicnih

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
07:54 22.11.2017.

Znaci i u Srbiji ima i tragova civilizacije. Ovako kada se citaju njihovi mediji i njihovi komentari na hrvatskim forumima covjek pomisli da su tamo sakupljeni samo prepotentni, lazljivi, maloumni Fasisti i svi dusevni bolesnici svijeta.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:34 22.11.2017.

Barem nekakav glas razuma.

VL
IB
istina_boli
09:56 22.11.2017.

Je bali vas i cetnici i ustase i komunjare. Narod rovica po kontejnerima ili se iseljava, a vi se palite na Sljivancanjina. Ko zivi u prosti , nema buducnosti.

VL
Avatar mama mia
mama mia
11:53 22.11.2017.

Tako je to kad vidiš Plenkija u društvu Glavaša ništa bolje ni drugačije il' ka vidiš predcjednicu u društvu s onim iz Požeške i drugih dolina koji su ubijali klali i palili iz domoljublja

VL
Avatar mama mia
mama mia
11:48 22.11.2017.

Na Balkanu ništa novog svak ima svoju falsificiranu istunu

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
07:17 22.11.2017.

a Thompson?

VL
Avatar javorko
javorko
07:17 22.11.2017.

Ne diraj Sljivu on je antifasista koji je u ime juge branio drzavu zasluzju spomenik kraj Ive lole borili su se zajedno protiv istih neprijatelja!!!

VL
NN
nino_nr
00:30 22.11.2017.

Hahahaha pa covjek je svoje odradio prije 26 god.

VL
Avatar nula
nula
23:46 21.11.2017.

Komentara ? Jedan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.