Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična promjena

'Slika govori više od tisuću riječi': Dubai 1990. i danas

dubai
Foto: Reddit
27.12.2013.
u 21:20

Ukupni BDP Ujedinjenih Arapskih Emirata 1990 iznosio je 50.7 milijardi dolara, a danas on iznosi više od 360 milijardi

Ukupni BDP Ujedinjenih Arapskih Emirata 1990. iznosio je 50.7 milijardi dolara, a danas on iznosi više od 360 milijardi, piše Business Insider.

Korisnik Safwanish na Redditu je objavio fotografiju koja je opisala značajnu promjenu bolje od bilo kojeg grafa. Riječ je o dvije spojene fotografije na kojima je prikazano kako danas izgleda E-11, glavna cesta u Dubaiju, gradu u toj zemlji i kako je ona izgledala 1990. godine.

>> Burj Dubai vidljiv je iz pustinje, s udaljenosti od stotinu kilometara

Ključne riječi

Komentara 7

C1
c11dugi
21:44 27.12.2013.

Nista od ovoga nije napravljeno trudom, mukom i visestoljetnim opcim napretkom. Sve je to donjela nafta, a jednog dana ce pumpa povuci pijesak i svemu je kraj. Bez obzira na silni potrosen novac u kupovinu profitabilnih tvrtki po svijetu, ovakva potrosnja se nece moci nadoknaditi iz profita tih tvrtki, tako da ce povuci sve u opci finacijski kolaps. I onda slijedi ponovno preslagivanje, Arapima ostaju staklene zgrade i pijesak.

KO
kojesta
22:15 27.12.2013.

dubai je izgradjen na nafti i jeftinom roblju, ali njegov sjaj poceo je tamnjeti, imobilije se sve teze prodaju, agoniju mogu popraviti jos samo odbjegli evropski (svicarski) bankari.

Avatar patkovic
patkovic
21:50 27.12.2013.

da nisu dogovarali kolektivni monopol ostali bi pustinja ali kad su počeli pretjerivat krenili su kruzeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije