Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britanska policija

Slijepca omamili šokerom jer im se činilo da umjesto štapa nosi mač

'slijepi'
''
17.10.2012.
u 17:41

Tek kada se slijepi djedica sabrao i digao s poda, zbunjeni policajac shvatio je da u rukama nije nosio samurajski mač nego obično pomagalo za slabovidne i slijepe

Britanska policija našla se na meti javnosti nakon što je jedan od njenih pripadnika slijepog djedicu omamio 50.000-voltnim elektrošokerom jer mu se učinilo da umjesto bijelog štapa u rukama drži samurajski mač.

61- godišnji Colin Farmer oslijepio je nakon dva srčana udara pa mu je šetnja bez bijelog štapa za orijentaciju postala nezamisliva. U vrijeme incidenta djedica je mirno šetao ulicom, a tada mu je, piše Daily Mail, u jednom trenutku s leđa prišao redarstvenik koji ga je najprije omamio šokerom, a zatim srušio na tlo i vezao lisicama. Tek kada se Farmer sabrao i digao s poda, zbunjeni policajac shvatio je da djed u rukama ne nosi samurajski mač nego obično pomagalo za slabovidne i slijepe.

Poslije je ustanovljeno da je policija netom prije incidenta dobila dojavu o opasnom muškarcu koji je s mačem u ruci viđen u centru grada. Dok se policajci pravdaju tvrdeći da su prije obaranja Farmera zamolili da se zaustavi i okrene prema njima, što je on navodno odbio, ogorčeni djedica najavio je tužbu zbog pretrpljenog straha koji mu samo pukom srećom nije izazvao i treći infarkt.

>>Novi izum u Japanu: Invalidska kolica koja se penju i po stubama!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije