Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozor, pažnja

Slijede nam puna dva mjeseca šoka, i to kulturnog u Križevcima

Arsen Dedić
arhiva
24.02.2012.
u 09:54

Culture Shock Festival već osmu godinu provode udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. sa željom da dobro zabave, obrazuju i uzbude zajednicu

Od sutra Križevce "trese" Culture Shock. Festival je to udruga K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. koje na prijelazu zime u proljeće žele gradu ponuditi paket kulturnih i obrazovnih usluga kakve se rijetko dobiju i u većim sredinama.

Da su u tome učinkoviti, dokazuje i ovogodišnji program, pa je tako osmo izdanje krcato koncertima, performansima, radionicama, projekcijama, a nemali dio ponude otpada i na predavanja i tribine.

Program započinje u subotu, 25. veljače, performansom "Transfer" Marka Markovića na gradskom trgu, a u prvom tjednu Festivala što će se protegnuti sve do 20. travnja je i projekcija prvog hrvatskog horora "Zagorski specijalitet" i koncert Hot Cluba. Među kulturnim "draguljima", koji nerijetko i ugodno "šokiraju" gdje god stigli, u Križevcima će u Klubu kulture nastupiti i kantautor Arsen Dedić, književnik Ante Tomić, glumac Vili Matula, voditelj Zoran Šprajc te povjesničar Tvrtko Jakovina.

Medijski pokrovitelj ovog kulturno-obrazovnog zbivanja je i Večernji list.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije