Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća
Povratak na članak

Sletjeli s ceste i zabili se u šaht. Suputnica poginula

Sletjela je na travu te udarila u betonski zid nadzemnog šahta za vodu

Komentari 6

OB
-obrisani-
12:28 24.06.2011.

M.D (69 ) je vozila svoju majku D.D. (90 ). Cure su se malo zaigreale brzinom i dotokom adrenalina i eto nesreće

VL
DU
Deleted user
12:39 24.06.2011.

90 i 70 godina... milina...ne znaš jel gore vidjet klinca u nabrijanom autu na cesti ili ovako ...hm...vremešne gospođe. Spašavaj se tko može..

VL
KR
kresoo
22:03 24.06.2011.

to je moja mama !!! trenutno je u vinogradskoj na intenzivnoj i ima na mozgu \'\'fleku\'\' od izljeva krvi. nju je zablokiralo u voznji i nije se mogla pomaknuti a moždani udar ili puknuće kapilare u mozgu je strašno i opasno- to sto smo dozivjeli. i dogodilo se to kaj je. nazalost. bile su u posjetu tati koji je isto u bolnici . sad su nazalost oboje u bolnici a baka bude sahranjena u ponedjeljak. već viđeno puno takvih slučajeva i nemres protiv toga. u jaski je frajer dozivio srčani udar i ubio 2 cure koje su stajale na nogostupu.. kaj reći..

VL
TA
tatamlata
07:39 25.06.2011.

@ kresoo @.... Komentirajuci iznenadnu smrt osobe u mom kvartu jedna doktorica je rekla da po ovakvom vremenu( kao sto je bilo i jucer) umiru i mladi. Srcani udari, mozdani udari. Ko se ne osjeca dobro nebi smio sjest zaza volan pa makar zvao nekog da njega i auto odveze doma ili kud vec. BTW:@5533@ kakve veze ima starost putnika u vozilu? Moguc scenarij da je 90 godisnja Baka kolabrirala i omela vozacicu u voznji.

VL
AN
antikorumpirani
07:40 25.06.2011.

novinarčiću daj sliku od šahta da vidimo kakav je to šaht kad se možeš automobilom zabiti u njega,tko ga je izradio i kako,prije će biti da su to dijela lokalnih sposobnih komunalacaa,ajme majko šta se sve ovdje ne događa ODABI EUROPOOO spašavaj se

VL
TA
tatamlata
11:03 25.06.2011.

Zanimljivo da je u istom ovom danasnjem izdanju napisano kako je 28-godisnjak izletio sa ceste a poginula je putnica 34 godine stara. Vozac pijan, auto neregistriran i neosiguran. Ne pise o neregistriranom autu ali ipak je znakovito da nema zlobnihbnih komentara. Jesu li i za tu nesrecu krive te dvije starije zene? http://www.vecernji.hr/vijesti/u-teskoj-prometnoj-nesreci-krku-poginula-jedna-osoba-clanak-303885

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.