Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Sletjeli s ceste i zabili se u šaht. Suputnica poginula

pucnjava, policija (1)
Dragutin Šantoši/Pixsell
24.06.2011.
u 11:31

Sletjela je na travu te udarila u betonski zid nadzemnog šahta za vodu

Suputnica u automobilu Danica D. (90) poginula je u prometnoj nesreći jučer u 16.40 na Karlovačkoj cesti u Rakovom potoku kod Samobora. Do nesreće je došlo dok se vozačica M. D. (69) vozila Opel Kadetom po Karlovačkoj cesti, a kod kućnog broja 82 iz još nepoznatog razloga prešla je na suprotnu stranu kolnika.

Sletjela je na travu te udarila u betonski zid nadzemnog šahta za vodu.

Vozačicu i suputnicu prevezli su u KB Sestara milosrdnica gdje je suputnica preminula u 19 sati, a vozačica je teško ozlijeđena.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:28 24.06.2011.

M.D (69 ) je vozila svoju majku D.D. (90 ). Cure su se malo zaigreale brzinom i dotokom adrenalina i eto nesreće

DU
Deleted user
12:39 24.06.2011.

90 i 70 godina... milina...ne znaš jel gore vidjet klinca u nabrijanom autu na cesti ili ovako ...hm...vremešne gospođe. Spašavaj se tko može..

KR
kresoo
22:03 24.06.2011.

to je moja mama !!! trenutno je u vinogradskoj na intenzivnoj i ima na mozgu \'\'fleku\'\' od izljeva krvi. nju je zablokiralo u voznji i nije se mogla pomaknuti a moždani udar ili puknuće kapilare u mozgu je strašno i opasno- to sto smo dozivjeli. i dogodilo se to kaj je. nazalost. bile su u posjetu tati koji je isto u bolnici . sad su nazalost oboje u bolnici a baka bude sahranjena u ponedjeljak. već viđeno puno takvih slučajeva i nemres protiv toga. u jaski je frajer dozivio srčani udar i ubio 2 cure koje su stajale na nogostupu.. kaj reći..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije