Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVLAKA

Sletio s vozilom s ceste zbog neprilagođene brzine i poginuo

Prometna nesreća
Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/3
11.11.2019.
u 08:43

Zbog neprilagođene brzine, ulaskom u zavoj lijevo, 29-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom i sletio je vozilom s ceste.

U nedjelju, oko 18 sati, na cestama Vukovarsko – srijemske županije dogodila se još jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Ta nesreća dogodila se u Privlaci, selu između Vinkovaca i Otoka, a u kojoj je poginuo 29-godišnjak iz Privlake dok je upravljao osobnim vozilom vinkovačkih registracijskih pločica.

- Uslijed neprilagođene brzine kretanja, ulaskom u zavoj ulijevo, u jednom trenutku 29-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom, sletio vozilom s ceste te udario u kolni prilaz ispred dvaju obiteljskih kuća. Od težine ozljeda, 29-godišnjak je preminuo u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, navode iz PU.

Tijekom 2019. godine na prometnicama Vukovarsko-srijemske županije smrtno je stradalo 20 osoba. U 2018. godini smrtno je stradalo 16 osoba.
 

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:42 11.11.2019.

Kada se vozim po tim uzdignutim cestama od straha vozim sporije. To je kao hod po gredi, jedan nesmotren pokret i već si dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije