Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trešnjevka

Sletio s ceste, udario u stup pa u izlog zlatarnice i teško se ozlijedio

nesreća (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
19.07.2010.
u 11:19

Nesreći je kumovala neprilagođena brzina i 0,79 promila alkohola u krvi. Vozač je zbrinut u KB-u Dubrava.

ZAGREB -  T.G. (24) teško je ozlijeđen u nedjelju oko tri sata u Ozaljskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. Upravljao je peugeotom 306 pod utjecajem 0,79 promila alkohola i vozio trakom za taksi i tramvaj. Kod kućnog broja 8 skrenuo je u lijevu traku te zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad autom i odletio na nogostup.

Desnom stranom vozila udario je u rasvjetni stup, a auto se potom odbio i zarotirao na cesti. Naletio je na kameni zid te metalna vrata i izlog zlatarnice Dax. Na kraju je udario u kontejner za smeće koji se nalazio na nogostupu.

Liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije